Nejste přihlášen/a.
Ahoj, udělal se mi na nose malý výrustek, nebo bradavicka...zajímalo by mě, zdali se to dá nějak operačně vyříznout, laserem, či co..
nebo jinak léčit? za kým bych měl jít abych to řešil...mám ji již cca 5 let..
kolik to asi bude stát?
díky moc za radu.. P.
Dobrý den, můžete jít za svým praktickým lékařem nebo se objednat na kožní přímo. Potom dle doporučení lékaře se to bude léčit (třeba i na pojišťovnu). Zdravím!
Připravte si minimálně 500 Kč. Dnes kožní lékaři diagnostikují většinu výrůstků na kůži jako kosmetickou záležitost, kterou odstraňují jen za hotové, Na pojišťovnu by to musela být rakovina. Měl jsem na nose také malou bradavičku a tak dlouho jsem jí nehtem vyškraboval, až zcela zmizela. Pak jsem byl u kožařky s takovým houbovitým útvarem na boku a samozřejmě mi řekla, že to není bradavice a že to za peníze vypálí dusíkem. Tak jsem tam už nešel, občas se ta houbovitá placka při mytí odloupne a zůstane jen malá bulka, kolem které za čas zase něco naroste a tak stále dokola
Objednejte se na kožním, nebude to nic složitého a budete rád, že jste se toho zbavil. Není nic špatného se i zeptat na cenu zákroku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.