Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociálka chce doložit kolaudační rozhodnutí

Od: modroocko odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Před nedávnem jsem se přestěhoval a ukončil školu. Nastoupil jsem do práce a za 6tý měsíc nedostal nic, plat dostanu 7mý měsíc. Šel jsem na sociálku aby mi dorovnali plonkový měsíc. Přijelli ke mě podívali se jak bydlím, všechny sokumenty jsem jim dal a v pondělí mi řekli že mám dodat kolaudační rozhodnutí. (bydlím v nájmu). Jak mám já doložit kolaudační zprávu o věci která není moje, navíc dům je starý 90 let kdo ví jestli ještě někde v archivu něco takového bude. Není to buzerace? Zajímá mě Váš názor.

Modroočko

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jestli má sociálka důvod si myslet, že nebydlíte v prostoru určeném k bydlení, může chtít doložit, že k bydlení určen je. Bydlíte v nájmu → požadovaný doklad by podle mne mohl mít k dispozici majitel nemovitosti.

modroocko
hodnocení

Je to dům 90 let. Pan majtel v tom domě vyrostl, ty domy jsou normálně zapsané v katastru jako rodinný dům. Navíc minulý nájemce bez problémů dostával podporu. Navíc se sociálka byla u mě podívat, je tu vše co normální rodinný dům má mít.

iz*

Potom bych doporučila se obrátit na nadřízeného toho, kdo po Vás kolaudační rozhodnutí vyžaduje. Argumentovat můžete tím, že jako nájemník nemáte původní dokumentaci k dispozici.

doplněno 06.07.17 22:00:

Rádo se stalo.

modroocko
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]