Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem kluk, je mi 17 a jedna věc mě trápí. Potřebuju zapomenout na jednu holku, která o mě očividně nestojí. Už jsme se dvakrát viděli a padli si navzájem do oka. Až do teď jsme si psali prakticky každý den, ale ona mi teď už pět dní neodepsala. Ticho po pěšině... Moje poslední zpráva byla úplně normální - nic sprostýho ani pobuřujícího. Vůbec nevím, co se stalo. Proč mi aspoň nenapíše, že už nemá zájem? Tahle nejistota je mnohem horší. Nemám vůbec do ničeho chuť, ztratil jsem životní elán. Je mi z toho smutno, protože jsem měl dojem, že jsem konečně našel smysl života. A podle mě už se nikdy neozve, mám aspoň takové neblahé tušení. A já nevím vůbec proč Díky.
Michale, ale ty vidíš, proč to tak je. Píšeš, že o tebe očividně nestojí. Opravdu nestojí. Kdyby o tebe stála, tak by s tebou komunikovala, ikdyby jí šlo o život. Co to plácáš za obrovský nesmysl. Holka jako smysl života? Cizí holka, se kterou ses viděl 2x? No neblázni! Život se žije, aby se žil. A ne pro holku. A už vůbec ne pro tu, kterou jsi viděl 2x!
Jsi ve věku, kdy se připravuješ na život, kdy se pomaloučku učíš stát na vlastních nohách. Udělej všechno pro to, abys měl život co nejhezčí. Ale nikdy nedopusť, aby tvá láska byla tak veliká, že někoho dusí a drtí. Tvá láska má nadnášet. Tebe i toho druhého-druhou.
Dobrý den, nepropadejte panice - jsou prázdniny, může být v cizině, je nemocná, má rozbitý mobil nebo jí nejde internet. Co je to pět dní proti věčnosti. Hledejte smysl života jinde, ale ne u žen. Zdravím!
Zdravím,
v téhle době mobilů je to těžké, neboť jsem viděl v okolí, jak to chodí. Holka si píše s několika klukama najednou a ona to má jako zábavu, celý den na chatu a FB a jen tlachání dokola. Hůř na tom asi budou takoví, jako ty, kteří myslí na jednu a chtějí ten vztah rozvíjet.
Ale neboj, může být milion dobrých důvodů, proč ti neodpovídá. Také jsem si v minulosti takovéhle zdržení odpovědí vysvětloval nejčerněji, ale vždy to mělo nějaké vysvětlení.
Do budoucna ale upřednostnuj spíše chození a schůzky, před mnohahodinovým psaním po netu. Když ti věnuje svůj čas a sdílela by s tebou společnost, to by nasvědčovalo o její náklonosti k tobě. Na chatu má online desítka nebo stovky "přátel" a ty na dálku nevíš, kdo je no.1 pro ní
A kdyby to vypadalo bledě, tak si nech poradit od staršího a řeknisi "že v rybníce není jen jedna ryba (až tedy na Chalupáře)" a mazej najít novou lásku a tentokrát tu PRAVOU
Zdravím. Tak důvody mohou být takové, jako píše ben, spíš je jasné, že o Tebe zájem nemá (řekl bych, že technické důvody v tom žádnou roli hrát nebudou), hoď ji za hlavu, však ženských je... Dnes už spíš není v módě něco dát druhému znát (byť by to bylo nepříjemné). Psaly se dříve dopisy vlastními rukami a doručovala je pošta - a chvíli to trvalo než doručila, to ne jako dnes, pokud jeden byl od druhého vzdálen. Jak to šlo, scházeli se ti dva osobně, to bývalo jiné kafe. To dnešní psaní (asi SMS nebo jak), to je takové psaní nepsaní, nevím. Vůbec to neřeš a vyprdni se na ni.
Michale, z čeho soudíte, že o Vás nestojí? Teoreticky by to tak být mohlo, ale to by si s Vámi podle mne nepsala prakticky každý den.
Jste si jist, že Vaši poslední zprávu četla (není to sice příliš časté, ale někdy se zpráva nedoručí)? Zkuste jí napsat ještě jednou a teprve když ani poté neodpoví, přemýšlejte o tom, proč.
Proč se neozve? Nechybíte jí. To tak v životě chodí. Jak je to v té písničce: V lásce totiž vyhrává, kdo má rád míň..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.