Nejste přihlášen/a.
chtěla bych reagovat na debatu ohledně fa.ASTERIE. I já jsem(blbá) s touto firmou podepsala smlouvu, zaplatila jsem částku v domnění, že se na tom hnedka začne pracovat. Jaké bylo pak moej zjištění,když mi jeden věřitel volal,že pokud neuhradím dlužnou částku do 2 dnů.tak mě dají do SOLUSU. Já, která jsem vždy všechno poctivě platila. Volala jsem tedy na firmu,ale tam mi to nikdo nebral. Zkusila jsem všechny čísla a až na tom posledním se někdo ozval. Vše jsem mu vylíčila a zeptala se,co mám dělat a on mi odpověděl, že to zjistí a zavolá. A dotedka se mi nikdo neozval. Čekala jsem,že mi aspon někdo pomůže,když si za to berou takový peníze. A ono nic. Jen jsem se kvůli asterii zbytečně zadlužila ještě víc,něž jsem byla. Předtím jsem své závazky aspon platila. Je to tak na mašlu. Chtěla bych vidět, kolika lidem se u nich pomohlo. jestlůi všechny nechají spadnout až na dno a pak je z tama vytáhnou,tak je to nejhorší věc, co kdy kdo udělal. Tak se dělají z poctivých lidí dlužníci a neplatiči!
moje mamka se dostala do uplně stejné situace...
Zajímalo by mne ale jak se dá (jestli vůbec) odstoupit od smlouvy s ASTERIÍ!? nemáte s tím někdo zkušenost!?
no ozvala se mi jedna firma,která se zabývá také odlužením a je to všechno s ochranou státu. Poradil mi,že mám poslat na Asterii dopis s ukončení smlouvy a s vrácením všeho,co jsem tam zaplatila. Včetně poplatku a pokud se budou bránit,čož teda ano,tak tam mám napsat,že na něj podát trestní oznámení. Přesnou formulaci mi pošle mejlem. Jinak jsem si našla na internetu insolvenci a radši budu žít měsíčně z minima a mít klid,než platit takovým šmějdu,jako jsou oni. A to minimum není tam hrozný,protože člověk z toho minimálně tak 7500 dostane. člověk kterej je tak zadluženej, bude rád,že má aspon toto,protože mu zbyde víc než normálne. Pokud budete chtít,tak mi napiště mejla a já vám pošlu víc informací ohledně té společnosti,co se zabývá oddlužením.
PS: Děkuju lidem z Asterie,že jsou hodní a milí a všem pomáhají. Takovou pomoc v nouzi si každej přeje. Dostala jsem kvůli vám předsoudní výzvu k úhradě, na kterou nevím,kde vemu
Obávám se,že životní minimum je něco kolem 5 000kč.
Trestním oznámením se ničeho nedocílí - jelikož firma ASTERIE nejednala protiprávně. Peníze vložené/svěřené této firmě, by jste tedy teoreticky neměla dostat zpět.
Taky s mamkou uvažujeme o využití insolvenčního zákona, jelikož jsem zjistila,že jí některé firmy daly do registru dlužníků, takže bohužel nepříchází v úvahu konsolidace půjček (žádna banka jí konsolidaci neumožní).
Chtěla bych poradit všem kteří se dostanou do takéto situace, ať využíjí finančních poradců (nezávislých) nebo různých občansko-právních poradem, které se specializují na problematiku zadlužených občanů a kterých je po celé zemi několik. Nepomůžou vám sice půjčky splácet ale poradí vám kam a na koho se obrátit! a vyvarujete se tak takových firem, jako je tato...
mohu vedet jak ma vypadat takovy dopis s ukončením smlouvy!? jelikož se obávám,že nebude stačit věta : Tímto vypovídám mandátní smlouvu xxxxxx ze dne xx. xx. xxxx
Stačí když napíšete toto:
K dnešnímu dni ruším smlouvu číslo:... kterou jsem uzavřela se společností Asterie a žádám, aby mi mi byly vráceny mojue veškeré podklady a dokumentace, které jsem k tomuto nabídla.
K tomuto nemusíte nic víc uvádět - není třeba. pokud jste jim poslala nějaké peníze a Váš případ byl tzv. rozplacený - nedostanete je nazpět. pokud v tom nic neprovedli - žádejte zpět. pokud chcete - můžete uvést jako důvod to, že Vás věřitelé neustále atakují a obtěžují.
Já jsem sama zvědavá,jak to dopane. uvidíme.
prosím pošlete my název společnost která dělá insolvenci je přímo urgentní a dost to hoří dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.