Nejste přihlášen/a.
často se člověk setká s tím, že se ho někdo zeptá
Často? Někdo? Podivné téma konverzace. Kdo se vlastně takto ptá?
3.meta není plnohodnotný sex . I když leckdy může být lepší, jak ta 4.meta
. 3.meta je již sex. Takže za ni máš bod. Nebo tazateli řekni, že na třetí metu ses dostal třeba 3x, na čtvrtou 1. Nakonec, ono to je stejně jedno, tazatel stejně nezjistí, jestli kecáš nebo ne
Orální sex není sex? TaK proč se v názvu vyskytuje slovo sex?
I u orálu můžete chytit nějakou ošklivou nemoc (kdyby se ptal třeba doktor, kde a jak k tomu člověk přišel)...
Máš dvě možnosti... buď je rovnou počítej, nebo můžeš zabrousit do detailů, když už se rozhodneš na podobnou otázku odpovídat... "Víte doktore... byli to 4 sexuální partneři a k tomu 2 další, kde se to dál než k orálu nedostalo."
Připomíná mi to jeden vtip... "Kolik jste měla sexuálních partnerů?", ptá se doktor sošné blondýnky. Ta suše odpoví, že pět. "Hmm, tak to není tak moc," zamyslí se doktor. "Že jo," odpoví blondýna, "celou dobu si říkám, že ten víkend fakt stál za ho*no."
Důležité je kdo a za jakým účelem se ptá. Samotné číslo intimních partnerů je totiž zavádějící. Diskotéková vzplanutí na zadních sedačkách tátova auta mají menší váhu, než třeba dvouleté scházení se v hasičárně. Pro současného partnera bych tedy tyto neuvaděl, nebyl-li by samozřejmě dotaz směřovan přímo na ně. Přesná definice sexu v tomto vyznamu neexistuje. Můžete si počítat 3. mety, nebo je naopak nepočítat, obé se dá odůvodnit. V řípadě pochybností je potřeba se zeptat tazatele, který údaj chce slyšet, nebo mu rovnou sdělit dosažená skóre všech met.
znal jsem jednoho, který si hledal práci u policie. Pak si nám trpce stěžoval, jestli je prý normální, že při každém vyšetření, i očním, i ušním, ho musel ukázat. Holt doktorky zkoušely, jestli bude dobrý policajt.
No a protože já nejsem policajt, tak ti radím : Nemusíš ho hned každé ukazovat a otázka na počet partnerů se prostě neklade. A když už ti ji někdo položí, tak se na ni neodpovídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.