Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s orálem

Od: teri* odpovědí: 12 změna:

Mám problém. Vrátila jsem se po roce ke svému bývalému příteli a dohodli jsme se na kamarádství s výhodami. Ve svých 20 letech jsem stále panna a tak protože ještě sex nechci, tak jsem mu ho zkusila vykouřit. Problém byl, že po pár sekundách se mi zvedal žaludek. Penis jsem si nestrkala hluboko do krku. Nevím čím by to mohlo být. Když jsem mu ho pak zkoušela olizovat tak mu penis smrděl po moči, tak si říkám, zda to nebylo tím jak měl celý vyřizování a měl ho zpoceného nebo zda mi vadí ten sekret když vlhne. Bylo to pro mě poprvé a chtěla jsem mu udělat radost, protože orální sex má rád a bohužel to nevyšlo. Ted mám strach, aby se to neopakovalo a tak jsem se chtěla zeptat co dělat aby se to už neopakovalo.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

3x

- především se přítel musí umýt a mýt se pravidelně a to i za předkožkou. V opačném případě to chce "silný žaludek" a "vydržať" !

hodnocení

2x

Příjde mi, že zapomínáme, že začaly prázdniny a děcka se začala nudit. Venku prší, tak co už?! Napíšou na poradte.cz. Také nesmíme zapomínat, že když někdo napíše, že je mu 20, nemusí to být pravda! *zed*

pohanka*

BINGO.

Je jí 20, vrátila se k bývalému příteli. Domluvili se na kamarádství s výhodami. Je ještě panna.

A co to bylo prosím za vztah před tím návratem?

To jste se jenom drželi za ruce a dívali se do očí?

Proč by s přítel vracel, když z toho nic nekouká?

A jenom rukou to je za chvíli odřený a může si to /a lépe/ udělat sám.

teri*
hodnocení

Ano, byli jsme spolu 3 měsíce. Došlo jen na líbání. Když už jsem byla na sex připravená, tak jsme se rozešli. A napsal když jsem se čerstvě rozešla se svým bývalým přítelem. Probrala jsem s ním důvod rozchodu a řekl, že to skončil protože mu chyběl sex.

hodnocení

1x

Vy nic, to je jeho chyba. To se ani nedivím - když si ho je předtím línej umejt... ale tím si způsobil, že už to možná budete mít jako reflex a příště umytí ani nepomůže.

amo

A on je ochotny taky delat tobe oralni radost, kdyz normalni sex zatim nechceš? Máš-li k tomu odpor, nedelej to ani kdyby byl vymydlenej, ony nektere sexpracovnice to odmitaji i za prachy, kdyz na to nemaji zaludek :)

72mona3*
hodnocení

1x

Opakovat se to nebude, pokud se přítel s výhodami (jaké výhody to má pro vás?) bude mýt. To je základ. Pak se uvidí. M.

doplněno 02.07.17 10:49:

Já mít tu jasnozřivost jako někteří, tak si jdu hned vsadit *smich*

A i kdyby to bylo vymyšleno třeba jen z poloviny, tak co? Kdyby jen neseděl věk a tazatelce bylo 15, 16... Co by se změnilo? Nic. Jak říkal v seriálu Dr. House: všichni lžou! ;)

hodnocení

0x
Trosku fejk xD

bambula*
hodnocení

0x

Namazat francouskou, neb slivovicí, jak vele chloubu samce, tak lízačku, předem změřit posuvným digitálním měřidlem, aby v případě větší délky na př. u některých běženců a afránu, nedošlo u moderní dámy k udušení, případně předem si vyťukat 155 a poté v tranzu jenom zmáčknout, dále čekat na oživovací pokusy, je rovněž dobré mít vídeozaznam, aby se lékař mohl orientovat a předal bohatou praxi následníkům

hodnocení

0x

Ve vašem věku máte to kamarádství s výhodami? To jste teda na tom fakt špatně, že musíte dělat ...nějakému sobci, který si nedokáže najít holku. Pokud nekecáte, tak jděte k psychologovi, protože toto není normální. Hm, nebo aspoň kdysi by se to takhle nazývalo.

uni
hodnocení

0x

Tazatelce bude spíše tak 13-15 let.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Základem je jak už bylo řečeno hygiena a to pro oba ,bez ohledu na to co spolu plánujete nebo neplánujete dělat, před každou takovou příležitostí věnujte zvýšenou pozornost důkladné osobní hygieně , když už se to někdy "takto" stane pak také není problém přerušit a poslat partnera do koupelny, normální průměrný člověk to pochopí a zařídí se dle toho. Jinak to co mezi sebou máte nebo nemáte děláte nebo neděláte je věcí čistě vaší vzájemné "dohody" cokoliv jednomu nebo druhému nesedí konzultujte spolu navzájem, vy dva jste ti kdo si to určí, pouze vy dva jste v tomto svrchovanou "autoritou" nikdo jiný žádný jiný člověk "z venku" žádná vnější autorita či společnost...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]