Nejste přihlášen/a.
Mě je 16 a jí 14let. Ona mi dneska řekla že by chtěla sex se vším všudy. Já jí řekl že nechci sex kvůli tomu věku, jaké praktiky by jste mi doporučili, nemyslím tím líbaní už je to ohraný.
Dobrý den, ono se časem "ohraje" všechno. V 16ti se ohraje líbání, ve 20ti sex - a do konce života už budete mít jen spoustu volného času. Nenechte se vyprovokovat. To děcko "tlačí" panenství a Vás by to mohlo zase dotlačit až před soud. Vám zákon zakazuje i petting, který dělala minulá generace, protože nevěděla, co to je a že je to zakázané. Takže, líbání. procházka, líbání, kino, líbání a cukrárna - více raději ne. Zdravím!
ivzez: čtrnáctiletá ví co to je trestný čin ,,šoukaství,, .? Hergot jak to bylo za starou dobu jednoduché.Bečka piva s pípou,šukačka v lese,jízda vlakem zdarma...Dnes to nejde. aúaúaú...
jeden Mudr.v televizi nedávno poradil,když to nejde jinak, třeba u nezletilých,udělejte si to rukou vzájemně.Stačí myslet hlavou a ne něčím jiným.Když nejde o život,jde o ho...Pořád lepší než holku přivest do jiného stavu a pak mít průser.A další rada je držet oba hubu a nikomu to neříkat.
No - jestli je slečna "poslední ve třídě", pak pochybuji, že by se nepochlubila a na malér je zaděláno. Stejně tak, když je někdo (třeba rodič) načape. A pohlavní zneužití má v prvním odstavci sazbu jeden až osm roků, pro nezletilce polovičku.
Slečna se může s tazatelem rozejít a v rámci pomsty třeba i po několika letech vytáhnout "zneužívání".
Nikam si navzájem nesahejte. Ono celkově není vhodné chodit s nezletilým/ nezletilou, a pokud už tak činíte, buďte opatrný.
Asf, vy navádíte tazatele k něčemu, co se mu může pořádně vymstít i po více letech. Doufám, že bude mít rozum a takové rady nebude poslouchat.
újma na zdraví může být psychická...Že by holka měla psychickou újmu.když to sama vyžaduje?To sotva.Mnozí puritánští experti nechápou,že děti dospívají čím dál dříve.A často to nejsou schopni pochopit ani v tomto směru omezení rodiče.I poslanci chtěli uzákonit už od 14 let.Ale neprošlo to.Zabedněným hlavám nedochází,že když to budou chtít tak to stejně udělají.Takže jde jen o to,udělat to tak,aby nebyli žádné následky,jiné stavy
Psychickoui újmu může utrpět i ten mládenec, pokud se slečna z nějakého důvodu naštve a udá ho. Některým (nejen) puberťačkám stačí málo - a ani si neuvědomí, co můžou způsobit.
To se může naštavat každá i dospělá mrcha.Nejen ta nezletilá...I zletilá potvora může chlapa vylhaně udat za znásilnění,když se naštve.Toto riziko je stejné po celý život
Bezva, takže když mě kdekdo může "vylhaně udat", že jsem vybral banku, tak je legální ji vybrat, když u toho nikoho nezastřelím?! Bože, do kohos to duši dal!
Váhala jsem, jestli přispět, ale dobrá.. jsme stejně staří, navíc jsem holka, takže Ti budu rovnou tykat :D ale přijde mi to takové absurdní se o tomhle radit tady.. shodou okolností, když mě bylo 14, měla jsem první větší erotickou zkušenost s klukem o 3 roky starším.. podle toho, jak zákon chápu já,by jsi ji teoreticky neměl ani líbat, ale když to k sobě dva lidi přitahuje, tak na tohle se v tu chvíli nehraje.. já se s tím klukem tehdy nevyspala, byli jsme venku a bylo by to asi na nás oba přiliš, ale i tak jsme zašli docela daleko, myslím, že to je prostě pudové. Být Tebou, dávám si pozor, kam až to zajde, jsi ,,chlap" tak buď autorita a nenech se do ničeho natlačit (mimochodem to mi holky máme docela rády :D) Ale jinak bych tomu nechala ,,volnější" průběh a hlavně to nikam nepsala.. no snad Ti neradím špatně. Buď opatrný, ale ne paranoidní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.