Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsa u chlapa

Od: jad odpovědí: 4 změna:
Mám takový problém mám velký prsa a jsem chlap. Je mi 22. Začalo to když mi bylo cca 13let. Pravda, že mám nadváhu. Co mám dělat abych zmenšil prsa? Jinak jsem zdráv. Díky
doplněno 01.07.17 18:36: V případě, že by se zjistilo, že mám přebytek ženského hormonu a nedostatek mužského musel bych jíst hormony?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Především zredukujte váhu, s tím by se měla zmenšit i prsa. Pokud i po snížení váhy zůstanou nepřiměřeně velká, poraďte se s lékařem, bylo by na místě otestovat vaši hladinu příslušných hormonů.

liska*

Pokud je to opravdu výrazné, kontaktujte lékaře. Možná budete potřebovat hormonální léčbu, ale hlavně se hýbejte a shoďte kila. Sport zvyšuje testosteron, mužský hormon. Změňte jídelníček.

kepler*
hodnocení

0x

V podstatě může jít jen o dvě hlavní příčiny:

menworld.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Zvířatům na výkrmu se podávají velké dávky hormonů na rychlý růst.

Nejhorší to je ve velkodrůbežárenském průmyslu.

Pokud tedy hojně kupujete kuře alá babiš, kuřecí výrobky, jíte v KFC, a podobně, dostáváte do těla na moc dobré věci.

Souhlas se ,,satamem,,.

Jezte kvalitní maso od drobného chovatele, maso ze dvora, z farmářské prodejny apod. Je sice dražší, ale měl byste snížit váhu, tedy pokud uberete na velikosti porce, tak finančně budete vlastně stále na svém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]