Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vliv délky pobytu v nemocnici na výši odškodn

Od: petrj odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, stal se mi úraz při autonehodě, jsem hospitalizován v nemocnici a podle zranění předpokládám trvalé následky, čekají mě další operace. Po třech dnech mě lékař chce zatím propustit do domácího ošetření.

Mám dotaz zda má délka pobytu po kterou jsem hospitalizován v nemocnici vliv na výši odškodnění pojišťovnou. Někde jsem slyšel, že pokud strávím několik x dnů (týden) v nemocnici pojišťovna to potom hodnotí jako podle jiných kritérií.

Máte někdo zkušenost, informace?

Děkuji Petr J.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

jistěže délka léčení má vliv na pojistné plnění.

1/ Naše mladá docela dobrou úrazovou pojistku a pořídila si tříštivou zlomeninu ruky. Lékaři odvedli tak dobrou práci, že do šesti týdnů úraz zmizel úplně bez následků a Česká pojišťovna si hned vzpoměla, že k pojistnému plnění není důvod.

2/ moje žena poslala do šrotu auto a skončila v nemocnici. Nic se jí nestalo, jen nějaké modřiny a pohmožděná krční páteř. Pojišťovna Ing jí měla zaplatit 100,- KČ za každý den pobytu v nemocnici, jenže nezaplatila, protože pobyt trval podlimitní dobu.

Jasná věc, mějte na paměti, že pojišťovat lidi je kšeft a obvykle dost tvrdý kšeft. Pojišťováci mají svoje vlastní kritéria a vlastní prováděcí předpisy a když to jde, okamžitě je použijí ve svůj prospěch.

Proto vám radím : Zveděte telefon a na podrobnosti se podrobně poptejte se vašeho agenta.

hodnocení

1x

Mne by v prvé řadě zajímal vliv doby léčení na můj zdravotní stav či způsob léčení. Až v poslední řadě bych počítal kolik za své zdraví dostanu atd. Nějak mám pocit, že Vám úraz přišel vhod a teď jen optimalizujete výnos z tohoto úrazu.
IvanHorseman

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Četl jste všeobecné obchodní podmínky Vaší pojistné smlouvy? Jestli ano, tak se nemusíte ptát zde. Tam je vše uvedené, včetně toho, jak dlouho musíte být v nemocnici, aby Vám pojišťovna něco vůbec zaplatila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]