Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nechce vztah?

Od: laska* odpovědí: 52 změna:
Ahojte, mam "kamarada" se kterým se znam uz od dětství. Ted se poslední dobu scházíme často společně s našimi společnými kamarády. Máme hodně společných zájmu.. No a Ja se do nej zamilovala.. Delame spolu veci, jako milenci (líbání, sexualita..) tak jsem se ho ptala, jak to mezi nami je a řekl mi, ze mu to vyhovuje tak, jak to ted je. Ze momentálně vztah nechce, ale možná v budoucnu nekdy Jo.. Proč nechce vztah, když se spolu mame tak dobre a chované se spolu jako, kdybychom spolu byli? Myslíte, ze zmeni nazor a nekdy tomu vztahu dá šanci?

52 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Nemyslím si, že změní názor. Máte spolu poměr, ne vztah. Asi jste to vzala za špatný konec, ale je jen na Vás zda chcete být jen milenkou, nebo budete hledat partnera pro vztah. Vy jste zamilovaná, on ne..

hodnocení

2x

Máte tady hodně odpovědí, samé takové uhlazené, decentní.

Ale jste jeho matrace. Tak se tomu říká lidově.

janm*

Já bych si s tou "matrací" dovolil nesouhlasit, a také vím proč mnoho žen přistupuje na to kamarádství + sex, chtějí to prostě také někdy více než ten muž, to jen ve společnosti stále přetrvává takový názor že muž je ten "oškliva" který zneužije "chuderu" ale tak to prostě není je to vždy vzájemné (vyjma znásilnění) Sám jsem dostal několik takových návrhů právě od "kamarádek" a to jen proto, že doma s tím nebyly spokojeny apod. a při tom dobře ví, že vztah si dovolit nemůžou (např. byly vdané) a vlastně ani nechtějí jde jim jen o jedno. Takže to jen na upřesnění.Dotyčná tazatelka také není nesvéprávná "chudera" která by s ním "musela", nemusí, když nebude chtít nemusí chodit s nikým, jenže ty ženy to prostě chtějí ne méně než muži ale pak často využijí toho "falešného názoru" ve společnosti a někdy se situují do té role "chudinky" zejména když nedostanou to co sledují, ale to je vskutku hodně zkreslený pohled.

iz*

S tímto si dovolím nesouhlasit zase já. Důvodem, proč mnohé dívky či ženy na taková "kamarádství s výhodami" přistupují "dobrovolně", je často (i tento dotaz o tom svědčí) zamilovanost a naděje, že se tento vztah časem překlopí.

Nepřeklopí...

doplněno 30.06.17 19:45:

Jene, věřte, že i já to mám podloženo zkušenostmi.

Zkuste si "zalistovat" i zde v poradně → pokud jsem zde viděla dotaz některé dívky na "kamarádství s výhodami", což je jinými slovy otázka "Proč nechce vztah?" nebo co znamená, že "se teď necítí na vážný vztah?", ...

Podle mne je více těch dívek, které věří tomu, že se "přes sex dostanou ke vztahu s tím, do něhož se zamilovaly", než těch dívek, kterým by "šlo jenom o sex".

Já jsem svým nesouhlasem netvrdila, "že ona je to poupě a na vině je vždy jen muž" → tak to samozřejmě není. Jenom jsem chtěla zdůraznit, že většina dívek, které na "kamarádství s výhodami" přistoupí, to nedělá kvůli těm "výhodám". Většina si od toho podle mých zkušeností slibuje vztah.

Na druhou stranu je asi málo dívek, které by otevřeně přiznaly, že je "sex bez závazků" těší stejně jako muže...

doplněno 30.06.17 19:47:

Nevěra a "souběžné vztahy" jsou něco jiného, s původní otázkou nesouvisí. (K těm se zde nevyjadřuji.)

janm*

Ano Ivzez, není to tak "zřídka" aby dívka žena nevyužila sex jako prostředek k získání vztahu ano, děje se tak, ale ony ty ženy často nejsou tak "docela upřímné" o tom bych mohl vyprávět. Problém je v tom, že když muž té ženě vyhoví ačkoliv oba dobře vědí že z toho vztah nebude pak je hned označen za pěkného "haj.líka" co si jen užije. A ona co? Ona z toho nemá samozřejmě vůbec nic že ano. Také jsem měl asi dvě takové "kamarádky" které ano ano "budeme jen kamarádi" ale sex prostě chtěly! Věděli jak se situace má manžel nemanžel já to chci a hotovo! Podívejte kdybych vyhověl tak jsem za "ku.evníka" a "ona nic" , jen by to strpěla vůbec to nechtěla. Čili ony ty ženy si v podstatě za nějaká ta staletí vybudovali takovou "auru čistoty" že ony to vlastně vůbec nechtějí případně jen kvůli vztahu apod., že to tedy strpí, nebo aby se "chlap nezlobil" a podobné nesmysly. Pravda je ale taková že to nechtějí o nic méně než ten chlap a někdy i daleko víc, rozdíl mezi mužem a ženou je pouze v tom, že ony to prostě něčím vždy "zakryjí" aby si vyhověli, prostě takové "pokrytectví" a celá společnost to bere za bernou minci a lidi tomu věří.

doplněno 01.07.17 07:59:

"dělá mu matraci" = obětuje se vůbec to nechce

" má ji jen na zasunutí"=zase přinese oběť

=apod., některé výroky rádců alias "hlas společnosti", čili z toho jasně plyne, že pokud se bude stále takto "obětovávat" jednou asi bude mít kolem hlavy svatozář. A co ten kluk co ji takto "hrubě byť z její strany zcela dobrovolně zneužívá"? No to je jasné ten skončí v pekle protože ten jediný si užil na rozdíl od ní, neboť ona zajisté "nic necítila" maximálně zřejmě šílené utrpení které vydržela jen tak tak. Aby bylo jasno, pokud do toho ti dva dobrovolně jdou pak ani pro jednu ani pro druhou stranu neexistuje žádný argument typu "dělám to jen pro něj (ni) " dělám to jen pro jeho (její) blaho, ne, tak to prostě nejde to je čirý alibismus pokrytectví.

iz*

ZmiŃujete asi dvě takové kamarádky. Opravdu jich nebylo více? Přijde mi poněkud "zvláštní" takto kategorizovat na základě dvou zkušeností a pozorování z okolí.

Já těch, kterým šlo o vztah, znám mnohem víc, minimálně přes stovku...

janm*

Ivzez

Pokud ženy s někým spí z "vypočítavosti" (jedno jestli kvůli vztahu penězům či čemukoliv jinému) pak tím spíš musí vědět co dělají a v žádném případě nemohou být brány jako pouhé nebohé "oběti" s. touhy muže, jak se to většinou bere.(viz. "udělal si z ní matraci" a podobné "výroky")

iz*

Pokud se jeden zamiluje a druhý ne, jedná ten první z lásky. Vypočítavost je přece něco úplně jiného. Myslela jsem, že tomu rozumíte...

janm*

Ivzez

Je v tom nepatrný leč zásadní rozdíl, pokud za ten sex cokoli chci a nemusí jít jen o peníze pak jde o klasický "obchodní vztah" proto píšu že jde o "vypočítavost" tzn. já ti dám peníze (sex) a koupím si za to od tebe zboží (vztah). Protože pokud jde o pravou zamilovanost-lásku pak mají spolu sex jen a jen proto že chtějí mít spolu sex, jsou spolu jen proto že spolu chtějí být nic víc tím nesledují a ten "vztah" pak přijde jako přirozený následek sám bez toho že by se musel čímkoliv "kupovat". (tzn. budu s ním mít sex abych získala vztah, anebo dokáži jí jak jsem dobrý abych od ní získal vztah ale to je špatný přístup) Pokud dělám něco abych za to něco dostal pak "obchoduji" obchodování se nevyhne počítání vypočítávání a dobrý obchodník je dobrý právě proto že je "vypočítavý" mazaný vypečený. Obchodovat mohu s kýmkoliv, např. modlím-li se abych za to něco dostal nejsem pravý věřící nýbrž zase jen "obchodník", spím-li s někým proto že po něm něco chci pak s tím druhým opět obchoduji. "Obchod" nastoupí v našem jednání všude tam, kde začneme používat rozum tedy "kalkul" ačkoli si třebas myslíme že "děláme dobře" protože přece "vztah" není zboží přesto aniž to víme "obchodujeme" kde je obchod tam je rozum a není většinou z jedné druhé nebo obou stran dostatek citu, kde není dostatek citu užíváme rozum jako "chabou náhražku" jenže ta, hodnoty jako "duch" "láska" a z toho spontánně plynoucí vztah nepřináší. Takže pokud dívka ale i chlapec uvažuje tímto způsobem "vyhovím abych z toho něco měl, měla" nejde o nevinnou zamilovanost ale o majetnický přístup rozumu. Určité věci prostě koupit nelze ani penězy ani sexem ani čímkoliv jiným, buď jsou nebo ne, pokud ne pak se chápeme rozumu a spekulujeme ale to je v těchto případech vždy "slepá cesta". Láska "nepřemýšlí" koná a vše ostatní se přirozeně "děje samo" i ten "vztah" nelze to vyrobit ani koupit za cokoliv. Ta hranice je velice úzká, nebezpečně úzká.

iz*

Dělat něco z lásky a věřit tomu (případně doufat v to), že se může postoj či názor protějšku změnit, je podle mne v pořádku. Na jedné straně je láska/cit → necítím v tom vypočítavost ani obchodování.

Žádný vztah se nedá "koupit" a vědí to i ty dívky či ženy, které do takto "nesouměrných" nebo "jednostranných" vztahů vstupují. Jenže – jak se říká – naděje umírá poslední.

Chtít něco za něco ("sex za něco") → za tím vidím situaci, kdy jeden nebo druhý, případně oba (ale každý něco jiného) očekává nebo dokonce požaduje nějakou "výhodu". "Klasicky" např. v zaměstnání povýšení, (vyšší) odměny nikoliv za kvalitní práci, jak by tomu správně mělo být, ale za sex ...

Překvapilo mne, jak podobné vztahy vnímáte. Ale nejspíš to bude tím, že každý z nás má zkušenosti s jinými lidmi a jinými vztahy...

janm*

V tomhle se neshodnem, protože tohle mám celkem podloženo osobními zkušenostmi i pozorováním z okolí, totiž to "kamarádství s výhodami" často vyhledávají i ženy zadané které nic měnit nechtějí, které si chtějí pouze "doplnit" deficit v jisté oblasti nechtějí nic "překlápět". Já chápu že si ženy chtějí pěstovat jisté společenské "image" a dělají to tak po staletí pravda je ale jiná, je daleko "rovnoprávnější" jinými slovy muž a žena jsou dvěma konci téže hole v jistých věcech zejména pudových se chovají a chtějí naprosto to samé ale "na venek" zároveň rády ukazují že ony jsou ty "čistá poupata" které trhá "ošklivý chtivý hoch" ale tak to není, s tím hochem jde totiž vždy chtivá žena, kdyby jí nebylo k ničemu by nedošlo, tvářit se pak že to on chtěl a já nebohá ani nevěděla "co po mně oškliva chce" (jak jsem "čistá") je vysoce pokrytecké.

doplněno 30.06.17 17:15:

Je ale pravda že některé "kalkulují" že tím "sexem" chlapa "utáhnou", pravda je ale taková že neutáhnou, je to tím že pro muže zase ten sex nemá takovou hodnotu jakou by ženy chtěly aby měl, proto jsem psal buď tam jsou city nebo ne, proto jsem psal sex na tom nic nezmění, ať spolu spí nebo ne, pokud tam nejde o city je to úplně jedno. Ale vezměte to i z jiného úhlu když se spolu dva vyspí musí na to být dva ale na vině je vždy jen muž, celá společnost ho odsoudí prohlásí za floutka vyvrhele poživačníka který si chce jen beztrestně užívat. A co ta žena co s ním byla, je snad z vosku? Ona si neužila nic? Je to figurína z výlohy? Ano tak se na to společnost dívá ona je to "čisté poupě" které pouze "ztrpělo" které ani "nevědělo" co ten zlý jí "škaredého dělá" :)

eulalie*

Janm: No celé se to točí jen okolo jednoho slova - vztah. Kdekdo má vztah - mladí, staří - jsou ve vztahu, případně vztah nemají. Co je to ten vztah? Dříve kluk s holkou chodili, randili. Dnes mají vztah. Já když to slovo slyším, tak mi to rve uši. A napsané na papíru mi to pro změnu rve oči. Vztah, vztah, vztah. Ale to jsem jen tak odbočila od tématu. Stárnu. Achjo.

iz*

I to randění nebo chození byl vztah. Vztahy udržujeme i s přáteli, kamarády, známými, kolegy, ... Znáte nějaké slovo, které by slovo "vztah" plnohodnotně nahradilo? Co Vám na něm vlastně vadí? Mně přijde, že to slovo je výstižné, nedovedu si představit, co by se místo něj dalo použít jiného...

Mnohem více mi vadí úpadek některých vztahů, neúcta lidí (i generací) vůči sobě navzájem, ...

janm*

eulalie

No tak si tam dosaďte jiné slovo no *smich*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, protože dostal to, co ho baví a k tomu je ještě volný. Pro něho úžasné a pro Vás neštěstí. Zdravím!

doplněno 30.06.17 16:43:

No, nevím, jestli jde v tomto případě o "klasickou matraci". Ono to totiž baví i tu slečnu tazatelku .

doplněno 30.06.17 16:51:

bimbam - berte to třeba tak, že jsem vložil pohled muže a tím narušil zdejší jednotu názorů žen, které to vidí jednoznačně.

Bene, buďto to baví, nebo vynáší. Pokuď to nebaví ani nevynáší...? Proč? :)

martinaa*
Protoze doufa..

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Nechápu, proč tolik žen se nechá využívat jako kamarádky s výhodami. Vašemu "kamarádovi" vyhovuje vše, tak, jak to je. Pochopitelně. Jste snadno k mání (sexualita), o nic se nemusí snažit a nic mu nehrozí, protože on přeci vztah nechce. A v budoucnu? To mu vážně věříte, že vás v budoucnosti na vztah bude chtít? Možná ano, ale ne s vámi.

iz*
hodnocení

1x

Nemá žádný důvod měnit názor. To, co jej od Vás zajímá, má i bez vztahu.

Sdělení, že "momentálně vztah nechce" lze přeložit tak, že nechce vztah s Vámi. Kdyby to ale řekl na rovinu, přišel by o to, co má ...

martinaa*
hodnocení

1x
Zdravim. Vztah znamena jista omezeni. To vy nemate a on ani mit nechce. Chce se libat a soulozit, jak se to obema hodi, ovsem bez pocitu povinnosti a brani ohledu. Nemusi se ti zodpovídat, domlouvat se atd.
Takhle si muze delat co chce a kdyz dostane chut, jsi tu ty. Mozna nejen ty...
doplněno 30.06.17 16:44: Wampiku, skvele to napsala Bimbam, ta je jeste drsnejsi *pivo*.
Jen se divim, ze na tyhle reci jeste nejaka holka fakt skoci. Buhvikolik takovych matrací zmineny mladik ma.
Martina *palec*
Je to přesně tak.
Jsi pro něj pouze,jak to říci slušně - živočišný materiál na ukojení svých sex.potřeb.
Nic víc.

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Buďto vás má opravdu rád ("miluje vás") anebo ne, na tom se nedá nic změnit, ani sex na tom nic nezmění, tzn. jestli je nebo není ,není vůbec důležité, důležité je zda-li vás má rád jako "partnera" ne jen jako kamarádku. Dle jeho odpovědi se zdá že k vám pravé city nechová. Tady jsou jen dvě možnosti pokračovat jako kamarádi, anebo mu řeknete že chcete něco víc a pokud to odmítne vztah ukončíte. (stejně by neměl perspektivu, nic na tom nemusí změnit ani to jak dlouho spolu jste nebo budete pouze "ztratíte čas" který byste věnovala někomu jinému kdo by o vás opravdu stál. Sex je vždy málo musí tam být něco víc, pokud není, nezáleží vůbec na tom jestli spolu spíte nebo nespíte, sex na věci nic nezmění, lidé to často "míchají dohromady" sex je pud a city jsou city to jsou dvě odlišné věci ať se to komu líbí nebo ne.

hodnocení

0x

Neříká se tomu "kamarádství s výhodami"?

Spíš s výhodou - pro toho mladíka. S výhodami pro oba by to bylo, kdyby byli se statem quo srozuměni oba. Natvrdo řečeno - sejdeme se, pokecáme, popijeme, posouložíme - a zase si půjdeme každý po svém.

Jenže slečna očekává, že ho "přes postel" utáhne do toho, čemu tak poeticky ;) říká "vztah". Za mého mládí bych řekla, že by se jí to mohlo povést, kdyby se "nezadařilo" jemu. Dneska už ani to ne.

janm*

Ano s výhodami "JEN" pro toho mladíka, neboť nesmíme zapomínat na to, že dotyčná když se mu "podvoluje" si toho vůbec neužívá ba naopak jistě velmi mnoho při tom trpí přináší "obrovskou oběť" je to pro ni obrovské "sebezapření" a to jen proto se tak obětuje nasazuje a vydrží veškeré toto pro ni "velké zlo" aby toho daného muže získala. Ach ano, nebohé ženy, bylo jim dáno do vínku že musí strpět pro svého milého tu strašnou věc kterou vůbec nechtějí a to je sex.*smich*

culdabulda1*

janm

- moc se nesmějte - některé ženy ten sex opravdu spíše přetrpí jenom kvůli tomu svému miláčkovi - ovšem chápu, že to je pro muže nepředstavitelné !

janm*

culdabulda- ano ale takových žen není mnoho, ba dokonce i někteří chlapi ho nemusí

laska*
hodnocení

Tou sexualitou jsem zrovna nemyslela sex. Sex jsme jeste spolu neměli. A Ja si s nim užívám každou chvili, jen doufam v to, ze se v to nekdy zrodí vztah.
iz*

Obávám se, že doufáte marně.

A ten věk je dost podstatný, ten jste měla uvést hned.

laska, ale vždyt i to, co spolu máte nyní, je vztah, sice ne takový, jaký jste si vysnila, ale i tak je to určitý vztah.

laska*
hodnocení

Jsem si jista, ze jsem tady jen Ja a žádná jina, prece jen ho znam takových 10-13 let. A není to vzdy jen o tom, ze se chce zabavit. Stara se o me, zajímá se, chrání me.. Když mi je smutno, tak mi pomůže.. Rekla jsem mu jeden vecer, ze ho mam fakt rada a on, ze me taky, ale ze je to ted pro nej složité, ze až bude chtít holku, tak půjde jako první za mnou.. A dodala bych, ze nám je oboum 16.

Stara se o me, zajímá se, chrání me.. Když mi je smutno, tak mi pomůže..
Tak co po něm proboha ještě chcete? V šestnácti?

Každodenní vyznání? Šplh s růží v zubech po okapu do třetího patra? Slib celoživotní věrnosti?

laska*
hodnocení

Zajímá me, proč nechce vztah. On to bere ted jen jako vyhodu
martinaa*
Protoze jste oba mladi. Nemusi ti vysvetlovat, proc se dneska nechce videt, proc jde tam a tam, s tím a s tou, proc udelal tohle a tamto. Muze si delat, co on chce. Ve vztahu uz to neni tak jednoduche.
janm*

Ano, jak bylo řečeno přede mnou, 16 let to jste opravdu ještě dost mladí, čili z toho plyne zůstaňte dobrými kamarády (na to ani sex nepotřebujete) a nechte to "ze dva tři" roky "uležet", na závažná rozhodnutí typu manželství apod., máte dost času který prozatím využijete ke společným aktivitám (sport, společné zájmy ) lépe se poznáte a až jednou přijde ten čas kdy se budete cítit na volbu oba zralí pak ji učiníte ale s vědomím že se budete dobře znát budete mnohem lépe vědět než ostatní co od sebe čekat a rozhodnete se tak že nebudete snad litovat.

ellcz*

Už mi smazala dva příspěvky které se tématu týkaly. Nicméně je to proto že je ti 16. Chápeš o co tu jde? Nebere to ani jako výhodu. Ty si prostě někdo koho on zná celé roky tak je mu jasné že si může dovolit s tebou něco sexuálně mít aniž by se musel nějak snažit. A protože ty evidentně roztahneš každému kamarádovi, nejsi schopná to ani poznat.

Realita je taková že on s tebou žádný vztah chtít nebude. Najde si lepší až ho přestaneš bavit. Doufám že to chápeš.

doplněno 30.06.17 19:00:

Potřebuješ otevřít konečně oči. Každý kluk s tebou bude zametat když s ním budeš po pár dnech nebo týdnech spát. To je prostě logické. To je to co sem se tě snažil upozornit. Tak pokud mi v tom už nikdo bránit nebude, zkus nad tím přemýšlet. :)

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 30. 06. 2017 19:06:09
Nebude, pokud budeš dodržovat Pravidla .
laska*
hodnocení

Nikdy jsem sex neměla, takze žádné roztahovani každému druhému se nekoná..
Evidentně s vámi o vztah nestojí, protože kdyby jo, už byste dávno byli spolu. Zatím žádnou nemá, ale až nějakou najde, uvidíte, že najednou se vztahem problém mít nebude.
Vy byste si měla trochu začít víc vážit sebe sama, protože takhle s vami nebude vorat jen on, ale i ty další, co přijdou po něm.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud jste mladí, tak se nechce tak brzy vázat a taky Vás třeba zas až tak moc nemiluje, aby to s Vámi myslel vážně, takže mu vyhovuje vztah kamarádský.

doplněno 01.07.17 10:08:

babajaga

- no - dnes je ale jiná doba a sex už není nijaké tabu, alespoň myslím - ale pokud budou mít ti dva sex pravidelný - třeba se do ní chlapec přece jenom nakonec zamiluje, neboť sex je i druh závislosti - a pokud je dívka pěkná a slušná - proč ne?

Culdo, myslím si ale, že takhle se neprojevuje kamarádství. Také jsem kamarádila s kluky, ale opravdu kamarádila. Chodili jsme se /parta/ koupat, jezdili na kolách, hráli volejbal, občas někomu vlezli třeba na jablka...Ale sex jsme do toho nezatahovali. To už byla daleko ožehavější věc.

Ta dívka si sama sebe neváží. Chlapec o ni nestojí, chodit s ní nechce, je mu dobrá jenom na nějaké to zaskotačení. Není to málo, když si uvědomí, že k ní nic necítí, je mu dobrá jen pro zasunutí, jen jako jeho hračka? Byla by mě hanba a je jasné, že kluci si to časem povědí. A pak bude slečna mezi všemi profláknutá.

Takže za mě - opravdu vztah s láskou, nebo konec. Když to chlapec potřebuje, ať si zaplatí v nějakém nočním klubu a vyvzteká se tam. Jaga.

hodnocení

0x

Já mám pocit, že tahle otázka se mele podivnými směry. A odpověď je jasná: Protože chce zůstat klukem. Protože vztah, kluk, nechce! Proč? Protože proto! Proč? Medveď!

amo

Ja bych divce poradila, aby predevsim myslela na bezpecny sex, ale svolila k nemu pouze v pripade, ze se ji to s kamaradem libi stejne jako jemu, ne ze mu jen "podrzi" kvuli jeho uspokojeni a nadeji na vztah :)

laska*
hodnocení

Kluk mi odpověděl, ze vztah se mnou chce, ale, ze se boji, ze nebude pro me dost dobrý. Ale ze jsem mu uz přirostla k srdci a ma me moc rad.. Ale ze si to chce jeste nechat projit hlavou. A vy, co tady píšete, ze si sama sebe nevazim.. Vazim, sex jsme spolu neměli. Delame to, co je oboum prijemne, nic takoveho, co bych delala jen pro to, aby byl jen on spokojený. On takový není, nikdy by neměl holku jen na jedno.

Lásko, hledáš ve slovech něco jiného, než bylo vyjádřeno. Nepromýšlíme to, co nám k srdci přirostlo. Jakože, promýšlet kladnou emoci, lásku, to je elegantní způsob, jak se vykroutit. Chápej, nechce vztah. *hej* Má tě rád, ale nemiluje tě! Konečně to pochop!

iz*

Šestnáctiletý chlapec (téměř ještě dítě) nechce žádný vztah, to je podle mne pochopitelné. Navíc do Vás není zamilovaný...

"...že se bojí, že pro mě nebude dost dobrý" → to bývá zdvořilé odmítnutí → nechce to říct rovnou, protože nechce ztratit kamarádku...

Poznámka: Mně přirostli k srdci téměř všichni, s kým jsem se nějakou dobu stýkala: přátelé, kamarádi, známí, kolegové, žáci, ... To je něco jiného než láska.

amo

Skoro vsechny rady jsou tady pro mladou jeste nezkusenou tazatelku do budoucna, ale odpoved na jeji otazku muze byt jednoducha - chlapec je zrejme taky jeste nezkuseny a nejspis slušnák, ktery nechce kamaradku zneuzit a milostný vztah je pro nej zatim velká neznámá, on vlastne nevi proc by se mel vzdat svobody v 16 letech... A aktuálne by to stejne stara divka mohla pochopit..:)

laska*
hodnocení

Vecer jsme zašli ven a jsme spolu.

laska, nelze vše vysvětlit logickým způsobem /proč nechce vztah/, nejde všechno nacpat do definicí. Určitý vztah máte, vídáte se, chodíte spolu ven, také je to vztah. Budte ráda za to, co máte a nechte to plynou...:)

laska*
hodnocení

"Chodili" jsme spolu 4 dny, kluk mi poté napsal, ze nad tim uvažoval, ale ze vazne ted není připraveny na ten vztah, ze si ted chce užívat dokud je mlady, ze jsem Krasna holka, kterou by mu každý kluk zavidel, ale ze ted vztah nechce, ze ho to mrzi a ze stále můžeme byt kamaradi s vyhodami. Co si o tom myslíte?

On chce milenku, ne partnerku. Chce si nezávazně užívat s Vámi, možná i s jinými...Ty řeči okolo nejsou podstatné. Řekl Vám to na rovinu. Zda na to přistoupíte je jen na Vás. Je to Váš život!

ze si ted chce užívat dokud je mlady

To znamená, že si chce užívat s tou/těmi, co si vybere. Nakonec věk na to má, aby hledal, zkoušel, učil se.

ze stále můžeme byt kamaradi s vyhodami

To zase znamená, že když bude potřebovat, má kdykoli po ruce ochotnou - původně jsem chtěla napsat duši, ale raději to nebudu specifikovat ;) - která, jako kamarádka, může být kdykoli odložena.

Co bys ráda věděla? Jasněji, než doposud, to říkat nejde. Vše už bylo řečeno a hodně jasně. Nechce tebe. Nehcce vztah. Chce nezávaznou kamarádku, která mu nabídne a dá sex!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]