Nejste přihlášen/a.
Dobrýden,nastoupila jsem do nové práce a je toho na mě docela dost. Práce je docela stresující a vím, že člověk by si měl uvědomit určité hodnoty ale to je zase na jiné téma. V práci těd musím vydržt a nesmím to vzdát.Prosím pokud mě někdo zkušenost s nějakými vitamnovými doplňky které by trochu potlačily stres a zlepšily pohodu, dejte prosím tip.Jinak sportuji, dobře se stravuji, medituji, ale ještě bych to chtěla něčím podpořit. Děkuji za rady.
Dobrý je prý Guajacuran. Já jej užívala na uvolnění krční páteře (bere se na noc), ale přes den působí jinak. V lékárně Vám podobných věcí doporučí víc, vím, že Novo Passit bral známý po smrti svých rodičů a snad také byl dobrý.
Hlavně to nepřežeňte, zachovejte schopnost dát si stopku v momentě, kdy je toho stresu už moc. Je málo věcí, které stojí za život prožitý ve stresu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.