Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu být těhotná, když jsme to s přítelem delali poprvé a já měla menstruaci a ani se do mě neudělal. Mám už 14 dní zpoždění, dělala jsem si asi 4 těhotenské testy a stále nic a to poslední test byla dnes. Nevím zda je to možné, ale mám pocit, že mám lehké příznaky unava, bolestivost prsou,nadýmání. Zároveň však nevím zda nemůže moje zpoždění souviset například s kronovou nemocí kterou trpím. Předem děkuji za odpověď
Všechno je možné. I přesto, že do tebe neejakuloval, tak i přesto se mohlo předtím tam trocha dostat. Nejlepší bude si zajít k lekaři na gyndu a nechat si udělat test od něj a přímo i ultrazvuk, on se koukne a bude to jiste Ať to dopadne, jak si s přítelem přejete
Behem mensesu vychazi z tela neoplodnene vajicko s delozni sliznici. Tehotenstvi je tedy velmi nepravdepodobne. Nicmene ne nemozne, tudiz bych zasla ke gynekologovi na krevni test a pripadny ultrazvuk-tam vsak jeste nemusi byt pocinajici tehotenstvi patrne. Osobne bych rekla, ze zpozdeni mate spis od nervu, hodne holek si to vsugeruje a pozoruje se, protoze maji strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.