Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou?

Od: kokojacek odpovědí: 5 změna:

Kdo poradí nějaké solidní ubytování,hotel nebo penzion na Moravě?ne welnes! Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Morava je docela velká,takže upřesněte kde byste to tak chtěl-a.Třeba jih -Pálava... nebo Slovácko a kopečky...

kokojacek
hodnocení

nejlépe Jeseníky nebo beskydy a příroda

Třeba zde : trivago.cz/...
Nebo zde : trivago.cz/...
doplněno 24.06.17 20:28: Tam je všude nádherně.
Pouze co se mě týče,mám raději Beskydy.
Jsou přímo kouzelné :)

hodnocení

0x

Pokud můžu doporučit - jeďte v případě možností do Slovenska - ubytování levnější, možnosti přírody výrazně větší (termály, hory,...)

Na Moravě je to stále horší co do cen, ale i do ochoty personálu a kvality jídla .. poslední dvě dovolené v okolí byly upřímně strašné!

Jj souhlas ,ještě před dvěmi desetiletími jsme byli pohostinnější-na jihu jsme hosty zavírali do vinných sklípků a na severu do uhelných dolů *smich*.

doplněno 25.06.17 16:23:

Jsem z Hané, ale líbí se mi Pálava , Znojemsko, jinak při cestě ze současného bydliště se mi líbí kraj mezi Boskovicemi ,respektive od Vicova po Štěpánov nad Svratkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]