Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příznaky prasečí chřipky

Od: split odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli musím mít všechny příznaky praseci-chripka-priznaky./... , nebo stačí jen některé? Škrábe mě v krku, začínám posmrkávat, ale nechutenství nepociťuji, průjem ani zvracení taktéž ne. Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

1x

Posmrkávání - rýma je nachlazení.Lidé si často pletou nachlazení a chřipku. To není totéž. Klasické příznaky chřipky jsou: bolest hlavy ,svalů, kloubů ,celková schvácenost a vysoká horečka.

doplněno 01.12.09 14:12:

Na posílení imunity bereme DOUBLE X -Nutrilite.

lidka*
hodnocení

0x

Také na mne doráží chřipka nebo nachlazení, ale nemyslím hnedka na to nejhorší. Jestli máte pochybnosti - pro Váš klid si zajděte na praktickým lékařem. Ale může to mít opačný efekt a něco horšího než běžné nachlazení můžete chytit v čekárně. Já se dopuji vitamíny na přírodní bázi - hlavně ovoce, nechodím zbytečně tam, kde je víc lidí. Měřte si teplotu a kdyby bylo hůř - potom by byla návštěva lékaře na místě. *kafe*

malvinka*

zdravím lidko jak moc ráda bych nechodila mezi tyto pachatele a šířitele, ale oni jdou rovnou k nám nejkratší cestičkou. Chce to hodně C a pohodu, žádné stresy. Souběžně se jedná o dva druhy chřipky klasickou a prasečí , která mutuje.

doplněno 12.12.09 16:02:

a hlavně dodržovat hygienu a umývat si ruce

celp*
hodnocení

0x

Tzv.obyčejná chřipka má stejné příznaky jako mexická,tak si stím nelamte hlavu.Paralen,vitamíny ,horký čaj,lékař.(Nebo čaj ze slihoviců a vyležet se).

katktka
hodnocení

0x

U Vás to vypadá jako klasická chřipka, tak bych se být Váma začala dopovat vitamínama,čajíčkovat a pokud můžu poradit, tak já beru na imunitu ještě Wobenzym, který ji posiluje. *slunce*

alf*
hodnocení

0x

myslím, že to chce spíš číst praseci-chripka-prevence./... jinak hrozí, že dopadnete jak to již popsal J.K.J. a zjistíte u sebe i příznaky sklonu k samovolným potratům

Na imunitu poslouží i hlíva ústřičná, myslím že levněji podobně jako třeba Paralen za 14 versus coldrex za 130

papene*

pepyk93*
hodnocení

0x

Na posilování imunity doporučuji otužování...*palec* v kombinaci s nějakým pomerančem nebo jablkem snědeným denně...

zuzee*

Hodně lidí si plete chřipku s nachlazením. Já jsem měla chřipku v životě jen jednou a určitě bych se nespletla - během půl hodiny kdy mi nic nebylo se mi zvedla teplota přes 39 st, začalo mě škrábat v krku, strašná unava, slabost, bolest kloubů. bolest hlavy. Druhý den už jsem ani nevstala z postele, začala jsem kašlat, sliznice se mi v nose zduřila tak že mi praskla ceva a musela jsem jíd do nemcnice zastavit krvácení. dny jsem prospala celé (jen jsem pila a chodila na WC), další dny jsem taky často spala. Po vyléčení jsem se asi ještě skoro měsíc rychle unavila, necítila jsem žádné vůně, byla jsem bez chuti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]