Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli musím mít všechny příznaky praseci-chripka-priznaky./... , nebo stačí jen některé? Škrábe mě v krku, začínám posmrkávat, ale nechutenství nepociťuji, průjem ani zvracení taktéž ne. Díky moc
Také na mne doráží chřipka nebo nachlazení, ale nemyslím hnedka na to nejhorší. Jestli máte pochybnosti - pro Váš klid si zajděte na praktickým lékařem. Ale může to mít opačný efekt a něco horšího než běžné nachlazení můžete chytit v čekárně. Já se dopuji vitamíny na přírodní bázi - hlavně ovoce, nechodím zbytečně tam, kde je víc lidí. Měřte si teplotu a kdyby bylo hůř - potom by byla návštěva lékaře na místě.
zdravím lidko jak moc ráda bych nechodila mezi tyto pachatele a šířitele, ale oni jdou rovnou k nám nejkratší cestičkou. Chce to hodně C a pohodu, žádné stresy. Souběžně se jedná o dva druhy chřipky klasickou a prasečí , která mutuje.
doplněno 12.12.09 16:02:a hlavně dodržovat hygienu a umývat si ruce
myslím, že to chce spíš číst praseci-chripka-prevence./... jinak hrozí, že dopadnete jak to již popsal J.K.J. a zjistíte u sebe i příznaky sklonu k samovolným potratům
Na imunitu poslouží i hlíva ústřičná, myslím že levněji podobně jako třeba Paralen za 14 versus coldrex za 130
Na posilování imunity doporučuji otužování... v kombinaci s nějakým pomerančem nebo jablkem snědeným denně...
Hodně lidí si plete chřipku s nachlazením. Já jsem měla chřipku v životě jen jednou a určitě bych se nespletla - během půl hodiny kdy mi nic nebylo se mi zvedla teplota přes 39 st, začalo mě škrábat v krku, strašná unava, slabost, bolest kloubů. bolest hlavy. Druhý den už jsem ani nevstala z postele, začala jsem kašlat, sliznice se mi v nose zduřila tak že mi praskla ceva a musela jsem jíd do nemcnice zastavit krvácení. dny jsem prospala celé (jen jsem pila a chodila na WC), další dny jsem taky často spala. Po vyléčení jsem se asi ještě skoro měsíc rychle unavila, necítila jsem žádné vůně, byla jsem bez chuti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.