Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 15 a tento rok jsem odchodil základní školu a po prázdninách nastupuji na střední. Jdu na birgádu a chtějí po mě doklad o studiu kvůli daním. Nevíte kde ho seženu?
Díky
Ve škole. Zavolej si tam, od kdy do kdy tam jsou. První týden nebo dva v červenci tam bývají minimálně dopoledne.
Já se domnívám, že na základní. Do konce srpna jsi žákem ZŠ.
Ildika
" Žák, který úspěšně ukončil základní vzdělávání, nebo žák, který splnil povinnou školní docházku a nepokračuje v základním vzdělávání, přestává být žákem školy 30. června příslušného školního roku. Žák, který splnil povinnou školní docházku a koná opravnou zkoušku nebo bude hodnocen v náhradním termínu, je žákem školy do termínu konání těchto zkoušek, pokud mu nebylo povoleno opakování ročníku. Žák, který byl přijat ke vzdělávání ve střední škole, je považován za žáka základní školy do 31. srpna příslušného školního roku."
Potvrzení je třeba si vyžádat na ZŠ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.