Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde získat potvrzení o studiu?

Od: anonymy odpovědí: 5 změna:

Zdravím, je mi 15 a tento rok jsem odchodil základní školu a po prázdninách nastupuji na střední. Jdu na birgádu a chtějí po mě doklad o studiu kvůli daním. Nevíte kde ho seženu?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ve škole. Zavolej si tam, od kdy do kdy tam jsou. První týden nebo dva v červenci tam bývají minimálně dopoledne.

doplněno 03.07.17 12:02:

Já se domnívám, že na základní. Do konce srpna jsi žákem ZŠ.

doplněno 03.07.17 17:32:

Ildika *palec*

anonymy
hodnocení

Na střední nebo základní?

Na střední. Když jsi přijat, měli by ti už dát potvrzení oni.

" Žák, který úspěšně ukončil základní vzdělávání, nebo žák, který splnil povinnou školní docházku a nepokračuje v základním vzdělávání, přestává být žákem školy 30. června příslušného školního roku. Žák, který splnil povinnou školní docházku a koná opravnou zkoušku nebo bude hodnocen v náhradním termínu, je žákem školy do termínu konání těchto zkoušek, pokud mu nebylo povoleno opakování ročníku. Žák, který byl přijat ke vzdělávání ve střední škole, je považován za žáka základní školy do 31. srpna příslušného školního roku."

zakony.centrum.cz/...

Potvrzení je třeba si vyžádat na ZŠ.

hodnocení

0x
Text byl upraven

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]