Tobě? Ani náhodou. To bys musel místo kladení řady nesmyslných otázek se zvednout a jít (a být ochoten) něco dělat. Všechny ty práce, o kterých "uvažuješ", předpokládají také ochotu a schopnost se hodně učit, což u tebe evidentně nehrozí.
No nevím, výpravčí už snad ani neexistuje. Když občas jedu vlakem, tak výpravčího nevidím. Průvodčí zamává na fíru a jede se. Nejsme v roce 1984, ani bez technologií, tak na co chlap s plácačkou?
Udělej si železniční průmyslovku,nebuď tolik náročný,je ještě spoustu stanic,kde výpravčí jsou,není to jen o ,,zvednutí plácačky-výpravky,,ale někdo musí tu dopravu ve stanici taky řídit,stavět vlakové cesty,psát nebo tisknout různé rozkazy, obsluhovat hlášení pro cestující,řídit posun atd.,atd...Chtít nestačí,musí se pro to taky něco udělat!
Když jsem na dráhu nastupoval, měl jsem skoro dvojnásobek běžného platu. Už tenkrát jsem poslouchal od kolegů, že už to není to, co to bývalo za první republiky. Tenkrát že výpravčí nebo vlakvedoucí byl ve městě honorace, která si mohla dovolit doma platit i služku. Takže ano, jsi li náročný a chceš dělat výpravčího, musíš asi cestovat v čase. Dneska budeš mít průměrný plat výměnou za neustálé zkoušky přezkoušky studování předpisů a buzeraci od nadřízených. Nepravidelné směny a pracovní smlouvu která ti prvních několik let v zařazení "letmo" ani nezaručí jedno místo práce ale nasazení tam, kde tě bude zrovna podnik potřebovat. To může být taky tak daleko od domova, že abys mohl ráno nastoupit na šestou budeš muset jet do práce půl dne předem ač místě zadarmo přespávat. Navíc vize drážních prognostiků je taková , že v republice budou dvě nebo tři počítačová centra ze kterých hrstka dispečerů bude řídit celou dráhu z klávesnice počítačů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.