Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup zboží v Německu

Od: michalb* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych si objednat zboží z němekého e-shopu. Problém je v tom, že tento e-shop (lidl.de) posílá zboží pouze v rámci německa. Vím, že existují firmy, které jsou schopné zboží v zahraničí zakoupit a následně jej doručit do ČR. Můžete mi prosím doporučit nějakou takovou firmu, která by toto zboží z e-shopu zakoupila a následně doručila? Hledám nějakou ověřenou firmu, se kterou máte osobní zkušenost. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Mailbox.de
Vytvoříte si u nich účet a pošlete peníze alespoň na poštovné a poplatky, jejich výši určíte podle ceníku. Oni po obdržení vámi objednaného balíku na jejich adresu přepošlou tuto zásilku do ČR. Můžete si zásilky nechat přeposlat ihned, nechat je sdružovat po určité období a zaslat najednou nebo můžete zboží osobně vyzvednout.
Stránky mají samozřejmě česky, ceník tamtéž.

vilik*
hodnocení

0x
Promiňte, je to mailboxde.cz
Od prosince, kdy jsem naposledy takto nakupoval, se jim změnil design stránek. Nejspíš i vypadla možnost odběru někde v Liberci. Ale služby mi poskytuje opakovaně k nejlepší spokojenosti a umožňuje i případnou dopravu zboží k reklamaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]