Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký další postup byste zvolili. V pátek jsem přišla domů s tím, že bych měla být první doma, a tak jsem v klidu odemkla a vešla dovnitř. Nejdřív jsem si odložila věci do kuchyně (byla jsem nakoupit pár drobností) a pak šla do obýváku. Otevřela jsem dveře a pak chvilku asi jenom tupě zírala, než mi došlo, co vlastně vidím. Sestra seděla u počítače svlečená, s "hračkami pro dospělé", na obrazovce něco lechtivějšího a uspokojovala se. Okamžitě, co jsem toho byla schopná, jsem honem vycouvala, bez jediného kloudného slova (něco jsem zablekotala, ale moc omluvně to asi nevyznělo..) a vrátila se do kuchyně, abych si vzala alespoň klíče a vypadla pryč. Sestra se mnou od té chvíle nemluví, skoro se mi vyhýbá, v pátek večer mě dokonce poslala "do patřičných míst". :/ Myslíte, že jí mám dát víc času a neříkat už nic, nebo se dodatečně omluvit..? Nebo co byste udělali vy v mojí situaci, aby to nebylo ještě horší? Sestře je 19, mně 22, ale ona je mnohem uzavřenější a citlivější, co se soukromí týče, než já. Spolu vycházíme dobře, ale co se takových věcí týče, nikdy jsme se o tom ani nezmínily.. Omlouvám se, pokud jsem nezařadila otázku do správné kategorie. Předem děkuji za každou užitečnou odpověď.
Kdybych já takhle přišla domů, řekla bych jí, ať příště volí soukromí, tedy svůj uzavřený pokoj. Jinak že je to trapas pro obě dvě a mě to mrzí. Že bych byla ráda, kdybychom se tvářily, že se to nestalo. Tečka a už žádné řeči.
Ty rozpaky (oboustranné) bych čekal, kdyby vám bylo 12 a 15, ne u dospělých žen. Nechte to vyhnít , jako by se nic nestalo (protože se opravdu nic nestalo). Nebo příležitostně vytáhněte svoje hračky a svoje bookmarky a pobavte se, kdo má lepší. A pokud si dáváte na narozeniny nebo vánoce dárky, máte inspiraci.
Buď bych to nechal být, nebo: Až budete někde samy, řekl bych jen "Jo a tamto ... to je normální a není důvod to nějak řešit, já si ale dávám větší pozor." Řekni to jen před sebe, na sestru se nedívej a pak odejdi. A už se k tomu opravdu víc (sama) nevracej.
Která možnost je lepší, rozhodni ty.
amo
Je take moznost online prenosu? Nemela zapnutou kameru? Treba se tim nejen uspokojuje, ale i vydelava...
Dobrý den, já bych řekl, že Vy jste se ničeho nedopustila. Ovšem, Vaše sestra vlastně také ne, protože dělala věc přirozenou. Pokud nejste schopné o takových záležitostech spolu hovořit, tak nic nedělejte a samozřejmě to nikomu nepovídejte. Je jasné, že sestra se nyni stydí, tak snad se to časem urovná. Zdravím!
doplněno 07.08.17 19:41:
magda - pokud o to budete někdy se sestrou mluvit, tak to udělejte taktně, bez výčitek, posměšků a vulgarit. Zkrátka jen jasně a věcně.
Jste na tom obě stejně. Nevíte jak se k tomu postavit. Teoreticky by mělo zabrat, kdybys jí naznačila že není jediná na světě která se uspokojuje, ale otázka je, jestli to nebude brát jako milosrdnou lež ze tvé strany. Že to prostě říkáš jen pro to aby se necítila blbě.
Já bych navrhl vyčíhnout situaci,kdy sestra přijde domů později než já,svléct se před počítačem,najít si lechtivou stránku a ... No a pak si budete kvit a bude zas vše ok
Myslím, že dvě dospělé mladé ženy, navíc věkově velmi blízké, by neměly mít problém bavit se spolu o sexu a tedy i o masturbaci. Nemáte důvod se jedna druhé za cokoli omlouvat ani se nemáte ani jedna za co stydět. Sice došlo k nepříjemné situci pro obě, ale neměl by být velký problém si o tom promluvit a třeba si vzájemně vyměnit zkušenosti.
Ahoj, na tvém místě bych se neomlouvala, neudělala jsi vůbec nic. Pokud o tom bude setra chtít mluvit, tak ji vyslechni. Pokud ne, nezačínala bych s rozhovorem na toto téma. Cítí se trapně a proto je našvaná, ale to přejde. Prostě trapné přistižení.. no a? Pořád je to tvoje sestra.
já bych neudělala vůbec nic, protože já sama bych se vlastně o tom styděla mluvit. Ono to časem přejde a sestra si už dá větší pozor - pokud to pro ni ovšem nebyl takový šok, že s nějakým "uspokojováním" přestane.
Vy jste nic neudělala, nemáte se za co omlouvat. Neřešte to, myslím si, že jakákoli přímá narážka nebo poznámka by mezi Vámi a Vaší sestrou přilila olej do ohně. Pokud o tom bude chctít mluvit, začne sama.
P.S.: Některé odpovědi jsou dost vtipné. Docela jsem se i nasmála.
Ben, děkuji za odpověď. Asi to tedy tak radši nechám a počkám, než se to urovná. Anonym, to u ní asi fakt nehrozí, ale kdo ví? :D Zajda888, nápad zajímavý, ale asi nee.. Satam, no, tak to vidím já taky, ale sestra asi ne. Kdyby si o tom chtěla promluvit, nemám s tím problém, jenže ona nikdy nechtěla - a teď to lámat nejde. Jinak děkuji všem, že odpověděli.
Někdo na to za týden nevzpomene, ale citlivá duše se může před Vámi stydět do konce života, vždycky se jí to může znovu vybavit. Líbila se mi odpověď od "hm", řešila bych to asi stejně. Ale vynést to lehce na povrch a přejít, jako nepodstatné, by to chtělo, aby to mezi Vámi nezůstalo vězet.
Předně bych jí dal moje číslo ,aby to už dělat nemusela :D
Myslím ,že se tohle samé stalo spoustě lidí ,kteří se o pokoj dělili se sourozencem. Nebo třeba se ani nemuseli dělit. Mně osobně se to stalo ani nevím kolikrát. Párkrát mi do toho vlezl bratr (o 8 let starší) a já jemu - vůbec jsme se o tom ani jeden nezmínili ,ale hlavně jsem většinou usnul s dindonem v ruce ,když jsem se vracel nadrženej z akce. A asi mě i většinou našla máti :D to je jinej level trapasu ,ale tak co - jsme jen lidi a všichni to potřebujem ,jen někdo víc a někdo míň :D
Věř, že tahle situace je nepříjemná pro vás obě. Tvé sestře normálně chybí sex, tak co má dělat? Možná se i tobě stane, že budeš mít návštěvu a zrovna budete v nejlepším a najednou se otevřou dveře a sestra vejde do pokoje.
Odtud moje rada : Příště po příchodu bouchni dveřmi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.