Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně začít na nové škole

Od: nika* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

V září mám nastoupit na gympl. Potřebovala bych tam dobře začít pač tam budu celých 8 let. Nevím co si mám vzít na sebe a ještě kór k tomu, že nevím jak se tam budou chovat ostatní, tak abych se neztrapnila. (lejlépe bych potřebovala odpověď již od zkušených, ale jestli to bude někdo jiný tak je mi to jedno - cíl je se neztrapnit hned první den) ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj,

no tak já myslim, že první den budete tak vyjevení všichni, že bych neměla strach, jestli se ztrapníš. Na sebe si vem, co je ti pohodlné, aby ses cítila dobře. Taky se dneska často buď ještě o prázdninách nebo potom hned v září jezdí na seznamovací kurzy, kde se víc poznáte.

Chovej se tak jako normálně, určitě se nechceš pak celý 8 let přetvařovat.

A neboj, všichni jsou na tom na začátku stejně. :)

martinaa*
*palec* *palec*
A na obleceni si vem neco normalniho a hlavne pohodlneho... pokud se navliknes do uzounkych satu, ktere normalne nenosis, pujde to poznat i na tve nalade a vyzarovani. Nicmene vytahane mikiny a podobne prisernosti taky nejsou uplne vhodne.

figurek*
hodnocení

1x

ale no tak. Vždyť je to fuk. Škola jako škola, lidi jsou z devadesáti procent úplně stejní a školní party se začnou tvořit prakticky okamžitě.

Neber si roztrhané hadry, ale zrovna tak si neber žádnou divadelní róbu.

iz*
hodnocení

0x

Obleč se a chovej se normálně, jak jsi zvyklá. A nezaspi! Mně by přišlo hloupé přijít pozdě hned první den...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]