Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syndrom smutného klauna

Od: hanak* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
co je syndrom smutného klauna?

Je správná definice, že herec, který ostatní baví je v soukromí v depresích? Napadá mě takto Vlastimil Brodský.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mě jako první napadl Hans Schnier z knížky Klaunovy názory od Heinricha Bölla.

iz*

Mne také... (pěkná knížka, že?)

hodnocení

1x

Myslím,že ano.

Vlastimil Brodský sice žádný rádoby klaun nebyl.

Ale napadá mě třeba Miloš Kopecký,který v reálu trpěl těžkými depresemi.Jaroslav Marvan,který prý byl morous a podivín.

Vlasta Burian také nebyl v soukromí žádný veliký smíšek.

Jiří Sovák,jakbysmet.Jindřich Plachta...A další...

figurek*
hodnocení

1x

jj, syndrom smutného klauna prý souvisí s hormonem Endofirn. Mrkni se na link co to je a k čemu je.

cs.wikipedia.org/...

Úspěch na jevišti dokáže muzikanta, klauna nebo herce přivést do extáze, kdy se tento hormon vyplaví do krve. Problém je, že se vyplaví všechen najednou. Je myslím jasné, co přijde potom. Celá zásoba Endofirnu je spotřebovaná a úspěšní umělci se po úspěšném vystoupení propadají do depresí. Pak se u nich celkem běžně objevuje alkoholismus, drogy, bulimie, anorexie a podobně. O tom by mohl vyprávět jistý Petr Novák, někdejší hudební hvězda a idol všech šestnáctek.

Figurek, skvělá odpověď *palec**palec**palec*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, mně tak připadá náš současný prezident - na veřejnosti žoviální a plný bonmotů, ale doma to bude nemocný člověk, který má (mimo jiné) bolesti v nohou a to náladu nikomu nepřidá. Zdravím!

hnipirdo*
hodnocení

0x

Syndrom smutnýho klauna je to, že mívá nevysvětlitelné návali smutku jako třeba Louis De Funes nebo náš Jaroslav Marvan. Na veřejnosti srandisti, doma se syndromem.

72mona3*
hodnocení

0x

V současnosti takový Ondřej Sokol. M.

joklik
hodnocení

0x

Někdy opravdu je to veselá kopa. V každém okamžiku z něj čiší dynamičnost, sebedůvěra a optimismus. Občas se projeví podráždění, špatná nálada a podivné návaly smutku tedy syndrom smutného klauna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]