Nejste přihlášen/a.
Letíme do Řecka a máme poprvé v životě zaplaceno toto stravování. Jaké s tím máte zkušennosti a jak se máme chovat. Jsem docela zvyklej hodně pít, dát si několik káv denně a i zmrzlinou nepohrdnu. A syn je po mně. Ale mám strach abych nevypadal " nenažraně ". Jak to tedy chodí prosím?
Záleží na tom, jak to má který hotel nastavené. Tam, kde jsme byli minule (Kréta) jsme se pitím (nealko+víno) mohli obsluhovat celý den na baru sami, takže žádný problém. Zmrzlina byla v určený čas, opět jsme se mohli obsluhovat sami, je třeba být ohleduplný - množství bylo přiměřené, dostatečné, ale ne na to aby jí každý sežral litr. Kávu nepiju, tak ani nevím - u snídaně byl v provozu kávovar, ale to jde mimo mě.
Podle recenzí z různých hotelů je AI v pohodě, pokud nemáte v hotelu Rusy. Tento národ patrně ještě některým civilizačním vymoženostem nedospěl, takže v tom případě je potřebné chodit k jídlu včas a mít ostřejší lokty .
Připomnělo mi to ještě, že jako nealko byla v tom hotelu kromě nějaké žluté limonády i řecká verze coly - už nevím, jak se jmenovala, ale nebyla až tak sladká, spíš měla jakoby slanou příchuť - jako minerálka. Na rozdíl od sladkých břeček byla velice osvěžující.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.