Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praxe s All inclusive

Od: leonardo odpovědí: 3 změna:

Letíme do Řecka a máme poprvé v životě zaplaceno toto stravování. Jaké s tím máte zkušennosti a jak se máme chovat. Jsem docela zvyklej hodně pít, dát si několik káv denně a i zmrzlinou nepohrdnu. A syn je po mně. Ale mám strach abych nevypadal " nenažraně ". Jak to tedy chodí prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Záleží na tom, jak to má který hotel nastavené. Tam, kde jsme byli minule (Kréta) jsme se pitím (nealko+víno) mohli obsluhovat celý den na baru sami, takže žádný problém. Zmrzlina byla v určený čas, opět jsme se mohli obsluhovat sami, je třeba být ohleduplný - množství bylo přiměřené, dostatečné, ale ne na to aby jí každý sežral litr. Kávu nepiju, tak ani nevím - u snídaně byl v provozu kávovar, ale to jde mimo mě.

Podle recenzí z různých hotelů je AI v pohodě, pokud nemáte v hotelu Rusy. Tento národ patrně ještě některým civilizačním vymoženostem nedospěl, takže v tom případě je potřebné chodit k jídlu včas a mít ostřejší lokty :).

doplněno 21.06.17 14:39:

Připomnělo mi to ještě, že jako nealko byla v tom hotelu kromě nějaké žluté limonády i řecká verze coly - už nevím, jak se jmenovala, ale nebyla až tak sladká, spíš měla jakoby slanou příchuť - jako minerálka. Na rozdíl od sladkých břeček byla velice osvěžující.

leonardo
hodnocení

Děkuji za rady. Rusáci tam asi nebudou.

hodnocení

0x

Podmínky "All inclusive" vám sdělí zařízení, ve kterém budete ubytováni. Tady se dozvíte leccos, ale můžete se pak na místě divit, že je něco jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]