Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskl kondom, ale beru HA - je sance?

Od: nikolka3 odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
vcera jsme meli s pritelem sex, praskl nam kondom a cast jsem mela v sobe. Beru 4 mesice HA, ale pred 3mi dny jsem dva dny zvracela. Mohla by byt sance na otehotneni, nebo muzeme byt v klidu? Dekuji za odpovedi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Bylo by dobré si ujasnit, o co byste stála. Jestli o těhotenství a dítě stojíte, je na místě spojení "je šance", ale pak je tam otázka na klid nadbytečná. Nebo otěhotnět nechcete a pak bych se neptala na šanci...

Možnost otěhotnění je vždycky, s tím byste měla počítat Jestli o těhotenství nestojíte, navštivte lékárnu. .

hodnocení

1x

Mohla by byt sance na otehotneni, muzete byt v klidu:)

danys*
hodnocení

0x
Šance je vždy. Kupte si piluli po..

hodnocení

0x

To vám nikdo stoprocentně neřekne. Otěhotnění je velmi nepravděpodobné, ale ne vyloučené. After-pill to může pojistit. V klidu můžete na 99% být až poté, co přijde další menstruace. 100% až poté, co po 9 měsících neporodíte.

martinaa*
hodnocení

0x
Pokud jste zvracela do dvou az ctyr hodin od spolknuti tablety, muze byt snizena jeji účinnost.

hodnocení

0x

Nikolko, klid! To zvracení může být od špatného trávení. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]