Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 kondomy 2 orgasmy

Od: jann* odpovědí: 10 změna:
Pěkný den, chci se zeptat jak moc je rizikové po ejakulaci sundat kondom a poté opět při ztopoření si nasadit nový a pokračovat? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to lepsi nez aby ten prvni sklouznul a treba se potrisnil i z vrchni strany (pred zasunem).

jann*
hodnocení

Úpně nechápu odpověď, můžete mi to prosím zopakovat?
paw*
Je to lepsi nez aby ten prvni sklouznul a treba se potrisnil i z vrchni strany (pred zasunem).
jann*
hodnocení

Zopakovat nějak jinak ..
mpp

Úplně nechápu otázku. Po ejakulaci obyčejně muži klesne (jestli to má někdo jinak, tak mě opravte), takže první kondom je stejně nanic. Touha je ale touha a další styk s partnerkou (popř. s partnerem u mě nou problém) určitě vede k dalšímu ztopoření. Tudíž další navlečení druhého kondomu je logický krok. Pokud teda nechcete mít děťátko (já mám třeba úžasného vnoučka -2 měsíce - je to hezké dělat děti). Jen doplňuji, že děti mohou mít jen muž a žena, ale doufám, že to je už všeobecně známo.

jann*
hodnocení

Přesně tak to myslím, ale když neproběhne žádné omytí penisu, jenom rychlé otření do kapesníku..?

pohanka*
hodnocení

0x

Je to rizikové. Ty mršky spermie se mohou přilepit i na ruku. Nebo při mazlení na stehno a opět rukou zanést do partnerky. Je to ale věc náhody. Samozřejmě by bylo lepší se pořádně umýt. Spermie mohou být i v předejakulátu.

mnd®

pohanka: a nějaké konkrétní info na takto otěhotnění by nebylo?.Spermie vydrží žít na vzduchu pár minut a potom je mrtvá.Ještě jsem neslyšel o případu,že si vyhoním a potom tou samou rukou oplodním ženu.Takže sem pohanko dejte více informací jak to funguje.Zrušíme i-banky?

hodnocení

0x

Lepší značky mají i návod k použití, a tam se výslovně praví, že pro nový styk vždy použijte nový kondom. Novým stykem se myslí i ten opakovaný. Při správném použití ho není jak upatlat, případně když si myslíš, že máš špinavé ruce, tak ti ho může nasadit partnerka.

liska*

A pro jistotu se mezi tím vyčurat...To myslím vážně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]