Nejste přihlášen/a.
Je to lepsi nez aby ten prvni sklouznul a treba se potrisnil i z vrchni strany (pred zasunem).
Úplně nechápu otázku. Po ejakulaci obyčejně muži klesne (jestli to má někdo jinak, tak mě opravte), takže první kondom je stejně nanic. Touha je ale touha a další styk s partnerkou (popř. s partnerem u mě nou problém) určitě vede k dalšímu ztopoření. Tudíž další navlečení druhého kondomu je logický krok. Pokud teda nechcete mít děťátko (já mám třeba úžasného vnoučka -2 měsíce - je to hezké dělat děti). Jen doplňuji, že děti mohou mít jen muž a žena, ale doufám, že to je už všeobecně známo.
Je to rizikové. Ty mršky spermie se mohou přilepit i na ruku. Nebo při mazlení na stehno a opět rukou zanést do partnerky. Je to ale věc náhody. Samozřejmě by bylo lepší se pořádně umýt. Spermie mohou být i v předejakulátu.
pohanka: a nějaké konkrétní info na takto otěhotnění by nebylo?.Spermie vydrží žít na vzduchu pár minut a potom je mrtvá.Ještě jsem neslyšel o případu,že si vyhoním a potom tou samou rukou oplodním ženu.Takže sem pohanko dejte více informací jak to funguje.Zrušíme i-banky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.