Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píseň Praha už volá

Od: vencak* odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych si poslechnout celou píseň Praha už volá z filmu Vesničko má středisková. Bohužel nikde se mi ji nedaří najít, všude je jen její vystřižená verze z filmu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady je : ulozto.cz/...
Nazpíval ji Josef Oplt.
ovczaak*

wamp,Váš odkaz má 40 vteřin,celá verze by měla mít něco přes tři minuty,to nebude asi ono...

doplněno 19.06.17 07:36:

wamp,ne,nejsem tu od toho,abych nutně hledal odpověď,když ji neznám. já tu chodím,abych se něco dozvěděl a naučil. v tomto případě jsem se dozvěděl např. to - ta píseň možná byla nahrána pro ten film,nejdelší verze měla asi něco přes šest minut,zpívala to prý nějaká kapela palety vlasti,na youtube to je všude v plné verzi smazáno,bonton nárokuje práva... a net je plný lidí,kteří to hledali,většinou neúspěšně.

Ovczaak,pod tímhle odkazem je ještě jeden na 66MB.
To by mělo být ono.
---
Jsem na mobilu,takže momentální poslech není možný.
--
Ještě dodatek...
Co kdybyste se také snažil píseň dohledat.
Od toho tady přece jste,že?...
iz*

Podívala jsem se ► ten archiv (66 MB) obsahuje jenom obrázky JPG...

Ivzezko,díky :)
Já tenhle dotaz vzdávám.
Nemohu nikde tu "Prahu" nalézt.
Ovczaak...Jste tu tedy od toho,jak říkáte,abyste se něco dozvěděl a naučil.
Tak v tom prosím pokračujte a přestaňte kárat a napomínat !
Děkuji.
ovczaak*

wamp,nezdá se mi,že jste admin anebo sys.. kde tedy berete právo mi diktovat,co mohu psát? porušil jsem něco,nějaké pravidlo? vysvětlím Vám tedy mé myšlenkové pochody -

tazatel píše,že všude našel jen osekanou verzi. předpokládám tedy,že zná uložto a youtube. Vy mu dáte odkaz na uložto na krátkou verzi,takže špatná odpověď.. budiž,zareagoval jsem a upozornil... podle Vás to je kárání a napomínání? trošku vztahovačná a urážlivá,ne? dále,tvrdíte,že na té stránce najde i větší soubor,mmchdm také špatný... to už je,mslm,porušení některého pravidla,odkazovat na stránky,ať si to tam najde,ne?

a aniž bych bazíroval na bodech,nijak je nehoním - má jedna odpověď byla ohodnocena, z Vašich tří ani jedna - takže čí příspěvky byly v tomto vláknu pro poradnu cennější?

no nic,zařídím se dle Vašeho striktního příkazu,profesore,tímto na Vaše příspěvky přestávám reagovat... jdu na pivo...

hodnocení

0x

píseň Praha už volá - zpívá Josef Oplt (vystupuje poslední dobou hlavně na stanici TV Šlágr)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]