25 Km, to je směšná vzdálenost. To chodím normálně pěšky, ani se při tom neunavím. Když chci trochu srandy, nebo mě tlačí čas, tak takovou vzdálenost běhávám. Zkuste to také, uvidíte, že vás to časem začne bavit více, než čas strávený s přítelkyní, hahaha.
Když ti za to bude stát tak 25 km je hodinka na kole Nebo nějakém prskoletu. Když se ale musíš ptát jestli to má smysl tak to asi moc velká láska nebude.
Malicherných 25 km... Já měl před 50 lety přítelkyni vzdálenou přes 600 km. "Chodili" jsme spolu téměř 4 roky. Dopisy sem a tam šly dlouho, telefon byl drahý, občasná návštěva na pár dní tenkrát přišla na 2 stovky jen za dvakrát 10-11 hodin vlakem. A to nebyly mobily, internet a FB, nebo jiní kecálkové...
Nikdy jsem tenkrát nepřemýšlel, zda to má smysl. Mělo. Jsme spolu 47 let. Nevzdávej to! Stojí to za to.
Lidé denně dojíždějí do i ze zaměstnání více kilometrů. Uvedená vzdálenost není žádná dálka, vlakem cca 25 minut... Jestli má vztah smysl nezávisí na vzdálenosti.
Problém vidím jenom v tom, že o vztahu pochybujete...
Tam, kde žiji, zvládne osobní vlak 22 km ujet za 20 minut. O tři km dál je za další dvě až tři minuty... To by mne spíš zajímalo, kde to může trvat dvě hodiny.
25 minut veřejnou dopravou, kde žijete? To možná jestli jeden bydlí v Praze někde u nádraží a druhý třeba v Kralupech. Jinak to ale můžou být i 2 hodiny. Takže je určitě lepší udávat dobu jízdy než vzdálenosti. doplněno 08.08.17 01:22: No, ale to určitě je jen podél jedné určité tratě. Když si ale vezměte náhodně 2 místa vzdálená 25 km, tak budete mít hodně štěstí, pokud se tam dostanete veřejnou dopravou pod hodinu. A spousta míst klidně nad 2 hodiny dá. Např. zkuste vyhledat spojení Nepomuk - Klatovy, což jsou relativně velká města, vzdálená zhruba těch 25 km. Vlakem to trvá 1h 44min a jinak jezdí párkrát denně autobus asi 1h 20min. To je ale jen čistě z nádraží na nádraží, pak k tomu připočtěte dobu k určenému místu a ty 2 hodiny to dá. A pak bude ještě spousta horších spojení do menších vesnic.
Takovou tu "dálku" už vnímám okolo 40km a dál..teda pokavad to není ta "pravá". Ale třeba scházet se ohledně seznamky v této vzdálenosti, to už fakt nee.. Tolik obcí a měst je v bližší vzdálenosti..jen prostě vyčkávat. A 25km je uplně vpohodě..třeba i na tom kole.
Ostatní radí dobře, je nějaký důvod, proč nepoužít kolo? Jezdil jsem takhle za kamarády, do školy apod. Když se zadařilo, jel jsem za kamarádkou, ona mne vyprovázela zpět. Co bych to byl za kluka, kdybych jí nechal jet samotnou. Tak jsme oscilovali mezi oběma městy i 3x. Takže jsem v klidu ujel i 60 km a ona "jen" 40, zato na dámském kole.
Když si víkendy vystřídáte - jednou vy za ní, příště naopak - je to 144,- Kč měsíčně pro každého. To snad na brigádě vyděláte víc. Nějak studentská sleva by se najít nedala?
Když mi bylo 17 a byl jsem student, tak jsem dva roky chodil s jednou slečnou, která bydlela asi 25km ode mě a nikdy by mě nenapadlo to nazývat vztah na dálku. Pokud jí máte opravdu rád, 25km je opravdu nic...
25 km ení zase tak velká vzdálenost, ale neuvádíte věk. Jestli máte už řidičák, tak můžete si koupit třeba babetu. Sice to nebude žádný luxus, ale určitě vystačí.
Ahoj, nejsem sice už nejmladší, ale mám přítele 25km od bydliště, vidíme se kvůli zaměstnání jen o víkendech, ale funguje to už druhý rok bezvadně. Říkáme tomu " víkendové manželství".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.