Nejste přihlášen/a.
Je dospělá, tak se sama musí rozhodnout, co bude dělat. Proč by Vás měla poslouchat? Vy byste jí taky poslouchala na slovo? Kdyby Vám třeba řekla, že si máte najít lepšího partnera, poslechla byste jí? Nebo kdyby Vám řekla, že si máte najít jinou práci, která by Vás nebavila? Já vím, že to s ní myslíte dobře. Ale Vy nejste ona. Každý za sebe zodpovídá sám.
Pardon, jste muž, tak partnerku ne partnera, kdybyste si našel.
Jinak s čelistí mám taky problém už 3 měsíce. Není to tak jednoduchý. Řeší se to s několika doktory na několika odděleních. Je to lítání po doktorech. Nejdřív na Zubní, pak ORL, Ortodoncie, nakonec maximofaciální chirurgie, stomatochirurgie.Tak je to složitější. Byla jsem na 3 odděleních a stále nepřišli na to z čeho to je. Jsou to domněnky. Navíc to jde do ucha.
Dobrý den, bojovala jsem s mamkou a jak jí dostat k doktorovi, když jí trápil žlučník. Vím jaké to je těžké..
Vynechte hlavně všechny i sebemenší urážky na její osobu, typu "vždyť jsi protivná,neurotická, sprostá" a "musíš to řešit" to se spíš zatvrdí. Zkuste jí nabídnout, že půjdete jako doprovod k doktorovi s ní, říkejte jí logické argumenty, proč má zbytečně trpět, když s antibiotikama bude za pár dnů opět zdravá. Atd.. postupně jí nahlodat, že pak bude líp a užije si léto vpohodě, bez bolesti.. No... Hodně štěstí.. "ty maminky" ale co teprve babičky :D
nikc - ahaa.. :/ tak jsem si to asi představovala jedndušeji, to pak nechci vidět následky, když se to opravdu zanedbá ..
Souvisí to asi s rovnátky. Na ortodoncii mi doktorka poradila, co mám dělat. Zatím její rada pomohla. A nesmí se ofouknout v metru, v autobuse. Jestli maminka tazatele neofoukla. Chce to nosit šátek, čelenku, vzít brufen nebo ataralgin při bolesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.