Nejste přihlášen/a.
Pěkné odpoledne všem, jakou destinaci by jste doporučili neznalcovi zimních Alp a rekreačnímu lyžaři? Spíš než sčítáním sježděných km, by jsme se rádi "kochali" panoramatem, snad i sluníčkem a ne příliš hodně lidem. Rádi bychom jeli únor/březen a co jsem se tak díval, zaujalo mně Jižní Tyrolsko, Korutany a Salzbursko. Neporadil by mně někdo prosím příjemnou destinaci, kde je zimní atmosféra a nevypadá to tam jak na Václaváku? Děkuji...
Nevím, jestli to pro vás už není moc daleko, ale my nedáme dopustit na Itálii - Dolomity, konkrétně Val di Sole, Marilleva - Folgarida - zatím tam bylo vždy nádherně, svítilo nám sluníčko, modrá obloha a to i tehdy, kdy v Rakousku si celý týden kvůli sněžení nezalyžovali. Lidí tam bývá tak akorát, pokud se netrefíte do Masopustu, kdy mají Italové volno, ale i tak to je přijatelné.Pro inspiraci se pokusím vložit obrázek
moc děkuji za tipy. Taky jsem přemýšlel o Itálii, ale po pravdě, měl jsem trochu starosti. Snad z neznalosti Ale hned si ty střediska vygůgluji a mrknu na ně. Jen pro informaci, musí se objednávat přes CK nebo stačí navštívit v místě nějaké místní Reisebüro a tam seženu ubytko (4-7 dní). Pěkný den...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.