Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké pocení

Od: miro789 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Ráno beru před snídaní Vidonorm. Další Cordarone a Godasal. Odběry krve byly v pořádku. Do práce již nechodím je mi 62let. Žádnou fyzickou námahu nemám. Ve dne se potím a večer při spaní propocený polštář. Doktorka mi řekla že si na to musím zvyknout. Je ještě řešení jiné? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ano. Obrátit se na jiného lékaře se žádostí o konzultaci. Požádáte-li o konzultaci prostřednictvím své zdravotní pojišťovny, nebudete nic hradit.

hoststary*
hodnocení

0x

Pomohla by změna materiálu oděvu? Například v dederonce (košili z bývalé NDR, německy DDR) se člověk zpotil ihned i bez pohybu. Nebo by možná pomohlo dírkované tak zvané f unkční prádlo, tričko nebo nátělník, který odvádí vodu z prostoru mezi tělem a košilí?

Nebo se zpotit prací nebo sportem a nepozná se, že se potí i bez toho..?

hodnocení

0x

Já bych si na noční pocení nerada zvykala. Sice jsem tím také prošla, ale věděla jsem že to skončí, protože to bylo období přechodu. Tady Vám nikdo odbornou radu nedá, musíte se opravdu obrátit na lékaře a trvat na tom, aby Vám vysvětlil proč se potíte. Na to máte nárok a právo. Užíváte léky, třeba to je jejich následek, ale v tom případě by asi bylo možné je vyměnit za jiné, které by tyto potíže nezpůsobovaly. Ale jak vidíte, i když se snažím odpovědět, stejně Vám nemohu nijak pomoci. Musíte opravdu řešit problém s lékařem a nenechat se odbýt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]