Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam lázní po TEP kyčle

Od: chalupna odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém se zabukováním termínu po TEP kyčle, který bude cca okolo 12.10.2017. Můžu dostat nějaký seznam lázní? Děkuji, Chalupná

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko.

Seznam lázní máte zde : relaxace-a-wellness.zdrav/...

V seznamu si najděte nemoci pohybového ústrojí.

Tam,kam budete chtít jet,tak bych doporučovala,abyste se s nimi spojila.Nejlépe telefonicky a sjednala s nimi termín pobytu.

hodnocení

0x

Na všechno máte ještě hodně času. Po operaci /začátek února/ jsem pak byla skoro měsíc na rehabilitaci /lůžkové odd. nemocnice/. Po návratu jsem si začala obkulhávat lázně. Do lázní musíte nastoupit nejpozději do 3 měsíců od operace, jinak Vám nebudou zcela hrazeny. Pokud by Vás tedy operovali skutečně toho 12. 10., nástup musíte uskutečnit do 12. 1.

Chtěla jsem Bohdaneč, vynikající výsledky, opravdu lázně na úrovni a navíc je máme takřka za zahradou. /no, 15 km/. Nepřijali mě, bylo plno na 3 měsíce dopředu. Nakonec jsem pobyla v Janských lázních, kde se mi také věnovali a lázně mi pomohly.

Jinak kromě těchto jmenovaných je mezi lidmi co se léčby pohybu týká pochvalně zmiňována Třeboň, Bechyně, Karlova Studánka, Jeseník, Velichovky, Bělohrad a také Poděbrady. Záleží, kam chcete jet a jak daleko, zda se chcete podívat do světa, či to mít někde blízko. Do žádosti můžete uvést lázně dvoje, kdyby ty první nevyšly, aby byla druhá možnost.

V Bohdanči je ještě jedna možnost, které dosti využívají lidé, kteří se chtějí brzy vrátit do práce a nechtějí dlouho marodit.Ušetří se tak jeden měsíc. Byla jsem po operaci měsíc v nemocnici na RHB a měsíc pak v lázních. Tito pacienti jsou ale hned asi týden po operaci z nemocnice sanitou odvezeni do Bohdanče, kde probíhá vlastně RHB a lázeňská péče v jednom. Lidé to dosti využívají, musí to být vše ale předem dohodnuto. Je prý velký nával pacientů. Jak je to v ostatních lázních, nevím. Jaga.

Jinak OL mi dal seznam všech lázní, které léčí pohybové problémy. Abych si vybrala. Je zajímavé, že jsou to skoro všechny lázně v republice. I když třeba jsou hlavním léčeným objektem vnitřní orgány, žaludek, srdce, či gyn,. problémy, pohybový aparát se léčí takřka všude.

hodnocení

0x

Mi, lázně navrhnula, moje pojišťovna, kterou požádala lékařka. Navrhnuli mi, ještě když jsem byla ve špitále, Rehabilitační ústav Darkov a Lázně Klimkovice. Vůbec jsem se nestarala. Jen jsem kývla. Na Klimkovice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]