Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partnerka mi lhala

Od: petan95 odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, již to bude rok co mám partnerku, ale nedávno jsem se dozvěděl že mi lhala v jedné věci... A to že mi řekla že půjde na kafe s kamarádkou, ale už od začátku mi to hryzalo tak nějak v hlavě a nedalo mi to spát... No asi týden zpět jsem se dozvěděl že nesla s kamarádkou ale s kamarádem. Když jsem na ni zatlačil aby mi řekla jak to bylo tak že mi zalhala abych se nemusel bát a žárlit a že už to nikdy neudělá, že bude upřímná ale já nevím co si o tom myslet a zda ji vůbec ještě někdy věřit... Nevím co mezi nima bylo nebo nebylo ale nedá mi to spat

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lhani
hodnocení

4x

Zřejmě za ten rok poznala, že jste hodně žárlivý, a tak se podle toho i zařídila. Žárlivý /chorobně/ partner dokáže zničit vztah. Pustil by jste ji na kávu s kamarádem, pokud by vám řekla pravdu?

mot
hodnocení

2x
to ale neni az takova zivotni tragedie ne? podle me resis nesmysly a jsi chorobne zarlivy.

hodnocení

1x

Těžko soudit situaci jen z jedné strany. Pokud šla koketovat s jiným, tak to asi s ní v pořádku nebude. Pokud má strach Vám říct, že si potřebuje promluvit s kamarádem, tak to asi nebude v pořádku s Vámi. Co kdybyste se zeptal na to jí, proč šla a proč Vám zalhala? Může to být vada charakteru, obava z Vaší reakce, to že už ji přitahuje jiný i něco nevinného. Musíte to zjistit sám, od ní, ne od nás, když neznáme pravý důvod.

hodnocení

1x

Já jsem třeba také žárlivý, ale pokud partnerka řekne pravdu s kým opravdu jde, jsem ochotný překousnout i to, že jde na kávu s bývalím přítelem. Pokud bych se zpětně dozvěděl, že lhala, pak bych byl dost zklamaný a pro příště opatrný a moje důvěry by opadla. Upřímnost je základní kámen každého vztahu.

Každý má kamarádky a kamarády, tomu nelze zabránit, pokud slíbila, že příště bude upřímná, pak bych jí věřil. A to, že ví, že jste žárlivý, to opravdu není žádná omluva pro to, v tomhle lhát, jak píše někde nademnou. Nesmysl.

liska*

Píšete, že upřímnost je základní kámen každého vztahu. Ale když chybí úcta, tolerance a komunikace, tak je ten kámen málo. Žárlivému stejně nestačí žádná odpověď. Stačil by mi jediný výslech a příště bych šla tam, kde mi je líp / možná i do kavárny s expřítelem/.

pokud partnerka řekne pravdu s kým opravdu jde, jsem ochotný překousnout i to, že jde na kávu s bývalím přítelem
To jste vskutku laskavý a chápající partner, když jste "ochotný překousnout", že vaše (předpokládám) zletilá a svéprávná partnerka jde s někým na kávu.

jak*
hodnocení

1x

Pokud mám kvalitní vztah plný lásky, tak se nebudu někde slejzat za zády partnera s chlapem na kafe a zatloukat

Váš partner/ka si také myslí, že máte "kvalitní vztah plný lásky"?

deraxa*
hodnocení

0x

Dobrý den, rozhodně se vám bála říct pravdu. Možná se bála vaší reakce a žárlivosti. A nebo prostě může mít v sobě pocit, že by se neměla scházet s nikým, když je s vámi.. Každopádně vám lhala, protože si myslela, že to tak bude nejjednodušší. Několkrát jsem se v životě dostala do podobné situace, kdy mi partner raději rovnou lhal o tom s kým se sejde. Jenže časem se to provalilo. Bylo to pro mě vždycky velmi nepříjemné a navíc nepochopitelné, protože se vždy jednalo o posezení u kafe s kamarádkou a ještě s dalšími lidmi! Nikdy jsem nebyla přehnaně žárlivá, ale po této zkušenosti, už jsem skrátka neměla úplnou důvěru. Dnes mám jiného partnera a domluva v těchto věcech funguje výborně.

Takže váš partner se taky asi bál vaší reakce a žárlivosti, když vám lhal o tom s kým se schází?:) Nebo je to prostě dané, že u holek je to jen nepříjemné a nepochopitelné a u kluků je to hned jasná chorobná žárlivost?!?

danys*
hodnocení

0x

Udělala to vlastně pro vaše dobro. Na druhou stranu lhala, jistě nezůstalo jen u toho kafe. To vám jistě také neřekne, ale můžete jí klidně věřit dál :)

Co to tu píšte...samozřejmě, že úplně klidně mohlo vše zůstat jen u kafe.

hodnocení

0x

Když jsem na ni zatlačil aby mi řekla jak to bylo
Jestlže vám "to hryzalo tak nějak v hlavě a nedalo spát", pravděpodobně si to "zatlačení" dovedu představit.
Kdyby partner "zatlačil" na mě, pravděpodobně by se už nedozvěděl vůbec nic.

Nevím co mezi nima bylo nebo nebylo ale nedá mi to spat
Jenomže to je váš problém - a vy byste s ním měl něco dělat, protože. obávám se, podobný vztah se nebude žádné partnerce líbit. Ledaže byste vaší nevíru dokázal celý život držet v sobě.

Jistě, protože to je ta logika ženských. Ona zalže a když se chce přítel dopátrat důvodu, proč lhala a s kým teda byla, tak je ještě špatný on a žena se ještě urází...to je potom opravdu na přesdržku. *zed* Samozřejme obrazně řečeno. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]