Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje film?

Od: nikc® odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Před asi měsícem a půl dávali na Artu italský film, odehrávající se za války. Lidé na vesnici se bavili, kamarádili, poznávali nové lásky, pracovali na poli... Pak se to obrátilo a ti, co se kamarádili nebo se znali, se stříleli navzájem. Film byl natočený v roce asi 1984. Neviděl jste to někdo? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Já jen tipnu trilogii Lordana Zafranoviče: Okupace v 26. obrazech, Pád Itálie a Večerní zvony. Ovšem to jsou filmy jugoslávské z let 1978, 1981 a 1986.

hodnocení

To není ono. Mělo to ale starý dobrý český dabing. Tak to běželo zřejmě i kdysi v 80. letech v televizi. Určitě to byl italský film. Hráli tam pěkní Italové.

hodnocení

Jinak děkuji a na ty filmy kouknu.;)

doplněno 14.06.17 20:17:

Bene, ten film Malena taky možná zkouknu. Děkuju za tip.

hodnocení

2x
Program ČT lze zobrazit i zpětně.
Např. ceskatelevize.cz/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mohl by to být film Noc sv. Vavřince - viz odkaz. Zdravím!

ceskatelevize.cz/...

doplněno 13.06.17 21:41:

nikc - Vašemu popisu v otázce to vcelku odpovídá, tak snad to bude ono požadované.

doplněno 13.06.17 21:51:

nikc - jestli neznáte a máte ráda italskou válečnou romantiku, tak se podívejte na film Maléna. Ovšem, je to spíše pro pány (viz Monica Bellucci).

csfd.cz/...

hodnocení

Zdravím. Děkuji, ale to není ono. Ale viděla jsem to taky. :)

doplněno 13.06.17 21:34:

Nakonec to asi bude ono.

doplněno 13.06.17 21:46:

Nejdřív jsem myslela, že je to jiný italský film, který jsem viděla. Taky se to odehrávalo ve válce a byla tam malá holčička. Koukala jsem tady na ten film tak na půl oka, proto podrobnosti si nepamatuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]