Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Před asi měsícem a půl dávali na Artu italský film, odehrávající se za války. Lidé na vesnici se bavili, kamarádili, poznávali nové lásky, pracovali na poli... Pak se to obrátilo a ti, co se kamarádili nebo se znali, se stříleli navzájem. Film byl natočený v roce asi 1984. Neviděl jste to někdo? Děkuji.
Dobrý den. Já jen tipnu trilogii Lordana Zafranoviče: Okupace v 26. obrazech, Pád Itálie a Večerní zvony. Ovšem to jsou filmy jugoslávské z let 1978, 1981 a 1986.
To není ono. Mělo to ale starý dobrý český dabing. Tak to běželo zřejmě i kdysi v 80. letech v televizi. Určitě to byl italský film. Hráli tam pěkní Italové.
Jinak děkuji a na ty filmy kouknu.
Bene, ten film Malena taky možná zkouknu. Děkuju za tip.
Dobrý den, mohl by to být film Noc sv. Vavřince - viz odkaz. Zdravím!
nikc - Vašemu popisu v otázce to vcelku odpovídá, tak snad to bude ono požadované.
nikc - jestli neznáte a máte ráda italskou válečnou romantiku, tak se podívejte na film Maléna. Ovšem, je to spíše pro pány (viz Monica Bellucci).
Zdravím. Děkuji, ale to není ono. Ale viděla jsem to taky.
Nakonec to asi bude ono.
Nejdřív jsem myslela, že je to jiný italský film, který jsem viděla. Taky se to odehrávalo ve válce a byla tam malá holčička. Koukala jsem tady na ten film tak na půl oka, proto podrobnosti si nepamatuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.