Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silné pocení v noci

Od: aloisb® odpovědí: 2 změna:

Prodělal jsem léčbu antibiotiky, protože jsem měl mírný nález v krku a zánět spojivek. Po ukončení medikace jsem se podrobil odběru krve. Výsledky sedimentace, testu štítné žlázy a nějaké ASDL bylo všechno v pořádku - hodnoty podle doktora výborné. Přesto mě stále mírně bolí hlava, při polykání stravy bolí v krku (jinak ne) a každou noc k ránu se probudím celý mokrý od potu, musím se převléknout do suchého. Jako by se mé tělo bránilo nějaké nákaze. Před lety jsem měl i streptokoka, kterého mi léčili v Motole streptomycinem. Je to možné, že přežil a znovu se ozývá? Bolí mě také klouby palců na obou rukou. Je to možné, že by to pocení byl průvodní jev silného revma? Doktor žekl, že to pocení nic neznamená, že je to fysiologické*zed*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Toto není vhodné místo na řešení zdravotních problémů. I kdyby mezi námi byli lékaři, na dálku tě nikdo nevyšetří. Hyperhidróza může mít mnoho příčin od infekce, reakcí na léky až po psychické důvody. Snad se líp zorientuješ, když nahlédneš do tohoto odkazu: celostnimedicina.cz/... V každém případě bych zašel ke svému lékaři a požádal o odborné vyšetření. Pokud ale bude trvat na tom, že to nic není a je to normální fyziologický projev, tak asi bude mít pravdu, jen on má výsledky všech dosud provedených vyšetření. Já se taky někdy v noci šíleně zpotím, i když jsem fyzicky zdráv.

hodnocení

0x

To revma, to bude opačně. Revma reaguje na něco, co není vpořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]