Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Respektujte ji a neuhánějte ji. Žijte si svůj život, ona dělá totéž. City se nedají vynutit a ona Vám dává jasně najevo, že vztah slepovat nechce a nestojí o Vás. Má své zájmy, Vy si najděte také své a neponižujte se. Pokud se k Vám nechová pěkně, zbytečně se trápíte a ztrácíte čas. Nekontaktujte ji, nechte ji žít... Co, kde a s kým dělá je jen její věc a Vás už se to netýká..
Dívka se snaží užívat si života plnými doušky. Aspoň ona si to tak myslí. Kdo sportuje, či třeba chodí do přírody, je pro ni nudný patron.
Buďte rád, že to tak dopadlo. Kdybyste s ní nadále měl vztah, jednou třeba sňatek a děti, jak by Vám bylo příjemné hledat matku svých dětí po putykách, aby už konečně přišla domů a věnovala se dětem? Nehledě na špatný příklad.
Nechte to být, každý z nás preferuje něco jiného. Jednou určitě najdete děvče daleko lepší, než byla tato. V 17 letech chlastat po hospodách a diskotékách nepovažuji zrovna za dobrou vlastnost. Buďte rád, že to tak dopadlo, každý máte jiné zájmy a preferujete něco jiného. Stejně by to nedělalo dobrotu. Nesnažte se, aby se vrátila - co z toho? Jen přiopilá pařmenka. To opravdu nemáte na víc?
Udělejte nad ní kříž a časem jistě poznáte jinou, lepší. Přeji Vám to. Tohle nebyla žena pro život, ale holka do hospody. Jaga.
. Očividně nechce ve vztahu pokračovat. Nezbyde Vám nic jiného, než to akceptovat a odpoutat se od ní. Málo holek jejího věku navazuje trvalé vztahy a když, tak to prostě dopadne takhle. Holka zjistí, že mládí ubíhá a ona si nic neužila ( a s Vámi asi tuplovaně, když se moc rozšoupnout neumíte), už má toho dost, už to nemohla zkousnout a teď dohání, co zameškala. Je to celkem k pochopení. Mladí by se měli vyblbnout, dokud nemají žádné závazky a pak se usadit. Celkem přirozený proces. Jsou vyjímky, jako třeba Vy, ale jste o 3 roky starší, ona se taky zklidní ve Vašem věku, jde o to o kolik. Má na to ještě spoustu času, užívat si nevázaného života, dneska se mladí usazují v pozdějším věku. To už ale pro ni budete jen vzpomínkou. Potká spoustu dalších kluků a Vy budete hezká a nezapomenutelná vzpomínka na první lásku. Na tu holka nikdy nezapomíná, ty ostatní si leckdy ani nevybaví. Hledejte holku, která se k Vám lépe hodí, nebo spíš ke které se budete hodit Vy. Moje 1. láska byl nejkrásnější kluk ve městě, vzdělaný, sportovec, hodný a solidní, nekuřák, nepil. Když jsem se s ním seznámila, dlouho jsem se bála, že si najde nějakou daleko hezčí holku, že mě nechá a na konec, po tříletém vztahu jsem to byla já, kdo se s ním rozešel. Láska pozvolna vyšuměla a mnohem víc jsem se nadchla pro baviče, kuřáka, který rád poseděl v hospodě, do té doby docela holkaře, prostě opak mých představ, ale měl velké kouzlo osobnosti. Okouzlil snad každého, včetně mě. Manželsví nám vydrželo 20 let a pak stejně se vrátil k těm "holkám" a k hospodě. Každý si má prožít ten svůj osud, aby zkušeností znoudřel. Vemte si z toho ponaučení, nehledejte si holku, která se ráda baví, spíš nějakou introvertku, ale ta zase možná nebude bavit Vás stejně, jako Vy jste už nebavil tu, co jste ztratil.
Sedmnáctiletá sedí dlouho do rána po hospodách? No tak raději běžte od ní pryč a odmilujte se co nejrychleji. Co ta holka bude dělat ve dvaceti?
Ve svých dvaadvaceti jste ještě mladej,tak si raději najděte svoji rovnou,taky sportující a uvidíte,že život jde dál.Přece nezůstanete u jedné a té jedinné co jste v životě potkal jako čtrnáctiletou.Prostě si chce užívat.Tak ji přestaňte nahánět a zkuste najít nějakou přiměřenou svému věku.
Smiřte se s tím, že jste dostal kopačky (jen holka nemá dost koule na to, aby to řekla na plnou hubu - i když, možná jí k tomu časem doženete, protože se vás očividně pořád po dobrým nemůže zbavit). Žádný návrat se konat nebude. Nejhorší je dolejzající chlap, slibující, jak se kvůli holce změní - nejvíc asexuální věc na světě hned po růžovejch pánskejch tangách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.