Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na klasický životopis

Od: kovar89 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
nemůžu nalézt vzor klasického životopisu. Ani vlastně nevím, co to je, protože jsem vždy psal pouze životopis strukturovaný. Klasický je psaný jako sloh?

Máte prosím někdo ukázku, jak se to píše?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klasický životopis by měl vypadat podobně jako životopis strukturovaný. To znamená, že by měl mít hlavičku, ve které uvedete svoje jméno, adresu, email a telefon, a na konci pak datum, místo, kde jste životopis napsali, podpis. Ten samozřejmě nemusíte mít v případě, že životopis posíláte elektronicky. Vhodné je životopis rozdělit do přehledných odstavců.

Oproti strukturovanému životopisu v klasickém životopisu postupujete chronologicky. Nezatěžujte však personalisty nepotřebnými údaji, tedy tím, kde jste vystudovali základní školu a jaké všechny brigády jste dělali. Samozřejmě brigády uvádět můžete, pokud se hodí pro práci, o kterou se ucházíte.

nazkusenou.cz/...
seminarky.cz/...

hodnocení

0x

Klasický životopis se píše jako slohovka, takhle nějak.

Jmenuji se xxx xxx. Narodil jsem se xx.xx.xxxx v xxx. Rodinný stav svobodný.
Trvalé bydliště mám ve xxxx, číslo popisné xxx.
Kontaktovat mě můžete na telefonním čísle: xxx xxx xxx nebo na emailové adrese xxx.
Vystudoval jsem Střední školu xxxx, obor xxxx zakončený maturitní zkouškou z Českého a Anglického jazyka... Ovládám anglický jazyk na pokročilé úrovni.
Vlastním řidičské oprávnění skupiny B
Ve volném čase se věnuji především xxx, dále ovládám xxx
K mým vlastnostem patří pracovitost, samostatnost, flexibilita, chuť se učit novým věcem a získávat nové zkušenosti.

Dobrý zdravotní stav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]