Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jižní Balaton - tip na klidný penzion?

Od: standacb* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

chceme vyrazit teď v červenci na Balaton, na nějaký penzion či bungalov s kuchyňkou (nebo kuchyňským koutkem - na přípravu snídaní) pro 2 dospělé.

V jižní, dolní části Balatonu - od Badasconytomaj po Fonyod, nějaké klidné místo.

Má prosím někdo tip?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

0x

Byl jsem 2x v Balatonlelle (v kempu). Penzionů, hotelů a soukromých vil / bytů/ apartnánů s cedulema k pronájmů je tam spousta. Nejlíp vybírat na místě, co se líbí.

standacb*
hodnocení

Aha, díky, a ceny?

standacb*
hodnocení

Právě jsem dostal zpúrávu od balaton.cz, kanm jsem vznesl stejný dotaz a odpověď mě dost překvapila:

Dobry den, na Balaton je uz pozde - vetsina kapacit je uz probraná a lepsi objekty jiz od brezna vyprodane. S cistym svedomim nic nabídnout co by bylo kvalitne nemohu.

hodnocení

0x

Zdravím,byli jsme před třemi lety ve Fonyodu,jeli jsme na blind 4členná rodina.Ve Fonyodu u pláže je info kancelář,nejde přehlédnout a tam vám najdou ubytování podle představ.Nám našli (první týden v červenci)okamžitě celé patro domku kousíček od pláže.ubytování v klidné ulici,do přístavu a tržiště příjemná procházka asi 2 km.Doplním že v domku byli dvě místnosti kuchynka,koupelna i s pračkou,televize i radio.Byli jsme tam 4 za 60 Euro na noc

standacb*
hodnocení

Ještě by mě zajímalo, který břeh v té jižní-dolní části je lepší? Zda ten severní, nebo jižní?

willy

Ja preferuji Jizni. Balatonboglar a okoli jsou super. Ubytovani se da najit na miste. Da se domluvit prohlidka pokoje, smlouvat o cene ... Je to tam mega suprove ... :)

Zradlo skvele, sluzby perfektni, zabava, ceny dobre ... madari jsou uzasny narod. Neni co bych vytknul. Snad nekdy se domluvit je tezsi, ale snazi se. *palec*

standacb*
hodnocení

Takže asi zkusím tedy tu jižní stranu.

Jsou ty penziony i třeba jen pro 2 osoby? A ceny?

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]