Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledani osob v zahranici

Od: screamer odpovědí: 2 změna:
Dobry den, rad bych se zeptal, jak postupovat, chci-li nalezt rodineho prislusnika, ktery odesel do zahranici (pravdepodobne Australie) zhruba pred 10 lety. Moc dekuji za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Na stránkách ministerstva zahraničních věcí je návod jak postupovat při hledání nezvěstného v zahraničí
www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?id=21373&ido=11605&idj=1&amb=1
Zkuste se tím prokousat,jednou jsem to měl nalezené,dnes se mi to nedaří.Někde je přímo návod jak postupovat,co je třeba za doklady,ale mám dojem,že se muselo postupovat přes PČR a potom přes ambasádu.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
screamer jediná možnost je poradit se na ministerstvu zahraničí, tam ti pomůžou poradit jak postupovat dál,SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]