Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění mobilního telefonu možné komplikace

Od: marus* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám rok starý telefon jako nový byl pořízen v cz elektru i s uzavřením pojištění na zneužití krádež a náhodné poškození. Včera na svatbě jsem telefon ťuknul a na displai se objevil malý pavouček. Telefon funguje i dotyk jde spise o estetickou vadu , v domění že telefon donesu do kramu a necham v ramci pojistky vymenit ,tak me kamarad upozornil ze to nebude tak jednoduche a ze jemu to neuznali , pry si clovek musi dat pozor na to co rekne , ze kdyz rekl ze telefon upustil a ten se mu rozbil tak mu to neuznali? K čemu pak takové pojištění za celkem 4000kč je? Co jim prosím mám zdělit aby mi to uznali? děkuji všem za rady i za případné zkušenosti s reklamací..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Přečtěte si všeobecné podmínky toho vašeho pojištění a podle toho postupujete. Asi tam budou nějaké výluky... Jojo není nad obyčejné telefony za pár korun, to pak nemusíte žádné pojištění řešit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkus je přesvědčit, že to prasklo úplně samo, ale asi budeš mít smůlu. Na mechanické poškození se pojistka určitě vztahovat nebude. A k čemu tyhle pojistky jsou? Přece k tomu, aby na nich někdo vydělal, zákazník to ale nikdy nebude.

marus*
Tak to si asi nerozumime ja mam namysli pojisteni produktu ne normalni zaruku ta se vztahuje pouze na to kdyz se telefon jak rikate rozbije sam, nebo nejaka soucastka pojistka je takove kryti v pripade nahodileho poskozeni..nebo odcizeni proto jsem daval o 4000kc vic za pojistku ale vse bude asi v tech podminkach myskel sem ze tu bude mit nekdo nejake zkusenosti uz s pripadnou reklamaci..
Zdravim.
Tohle pojištění je jen okrádání lidí.
.
I na stream.cz je o tom díl v poradu A Dost! Kouknete se mozna budete nemile překvapena.
.
Prodejce v obchodě Vam rekne ze je to pojištěné i proti padu a krádeží, ale v podmínkách teto pojistky jsou strasne kličky. Kdyz Vam nekdo ukradne mobil musi Vam ho ukrást z kapsy. Pokud by treba ležel u Vas na stole v hospode a nekdo ho ukradl mate smůlu. Pokud Vam spadne mate smůlu. Nechci malovat čerta na zeď treba budete ten pripad kdy Vam to proplati
doplněno 12.06.17 07:20: No a co rict.. kamarad byl v podobne situaci jako Vy. Prisel na prodejnu a rekl ze mu praskl display kdyz mel telefon v kapse. Odmítal ze by mu spadl a to ze mel v te kapse i neco jineho nez telefon, ktery by jej mohl poškodit. Dale si je potreba dat VELKY pozor co ten zaměstnanec napíše do papiru a vcas se ozvat kdyz neco nebude sedět.
doplněno 12.06.17 07:36: .
@totak : cena "pojistky" je odvozena od ceny přístroje. Cim dražší - tim vic.
Taky jsem viděl v telebedně díl o tomhle pojištění. I právník tam prohlásil že po přečtení pojistných smluv, nenašel jedinou pojišťovnu na které by nárok na plnění z pojistky dokázal vysoudit. Všechny smlouvy jsou napsané tak že když tě pošlou k šipku, nic si na nich nevezmeš. Můžeš do krámu vyrazit v radostném očekávání , ale domů pravděpodobně půjdeš s tím, žes zbytečně vyhodil 4000.- Jen tak mimochodem - pěkně tě natáhli už na pojistné částce, zeťákovi dělali pojistku na I.pad za 1200.-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]