Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pula ubytovani

Od: leny* odpovědí: 2 změna:
Ahoj za 2 tydny jedem do puly do hr..na 12 noci chci se zeptat pres co je nejlepsi hledat ubytovani? 3 dospeli za dite (7mesicu) by se platit nemelo ne kdyz nema narok na luzko?..doufam ze sezenem ubytovani na miste jeden autem na slepo..chci se radsi podivat jak se pohybujou ceny at jsem v obraze diky za info..pripadne kdo byl v pule tak prosim o nejaky dobry tip kde se ubytovat

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Zkusil bych booking.com.
Minulý rok jsem byl na začátku července kousek výš a našel jsem pouze jeden apartmán za cenu, co jsem chtěl zaplatit, kilometr od pláže. A to bylo přes místní agenturu, na ulici bych sehnal taky, ne o moc blíž, ale o čtvrtinu dráž. Nebo v jiném místě.
Minulý rok jsem poprvé jel přes Istrii, kde jsem chtěl týden zůstat, proto jsem raději využil služby rezervace ubytování, jenže jsem místo bookingu využil jinou agenturu. A po příjezdu odpoledne na místo mi majitelka sdělila, že ubytovala někoho jiného, právě přes booking, moji rezervaci zapomněla stornovat. Protože se mi už nechtělo jet níž, tak jsem hledal v místě sám, jak jsem byl vždy zvyklý, bohužel pomohla až ta agentura.
V Dalmácii jsem nikdy dřív problémy najít na blind i kousek od pláže neměl.
doplněno 11.06.17 18:21: Co se týče ceny za ubytování, Chorvat chce peníze za celý apartmán, je mu celkem jedno, jestli tam jste 3 nebo 4.
Setkal jsem se i s tím, že cenu jsme dohodli v eurech a účtenku a pklatbu chtěli v kunách, záhadným způsobem to vycházelo pro nás o dost dráž. Ale většinou jsme se domluvili na ceně v eurech a jimi jsme i platili.
U bookingu můžete platit z účtu, ujistěte se, jestli cena obsahuje i poplatky, nebo budete muset platit něco i na místě.
U bookingu se mi taky v souvislosti s Chorvatskem stalo, že jsem udělal rezervaci, kterou jsem mohl bezplatně do určitého data zrušit, jenže moje banka mi oznámila pokus o stržení platby den po rezervaci, což považuji za známku problémového majitele.

dite
hodnocení

0x

S ubytováním neporadím. Platba za miminko v hotelu je zpravidla nulová jelikož cena za dospělou osobu je podstatně vyšší než příklad noc v soukromém apartmánu. Budete-li ubytováni v soukromí, bývá platba i za dítě (jen malá částka) neboť vaše dítě sice nepotřebuje lůžko, ale budete na své dítě spotřebovávat vodu, elektřinu nebo vývoz jednorázovách plen také není pro majitele apartmánu zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]