Nejste přihlášen/a.
Ahoj Všem, mám následující problém, rozešli se s přítelkyní a cca před rokem jsme si vzali na úvěr byt. Byt i úvěr je psaný na mě, ale protože úvěr nepokryl 100% ceny bytu, vzala si ex-přítelkyně 150 tis. spotřebytelský úvěr. Vše jsme rok společně spláceli. Ted splácím oba uvěry sám, ex-přítelkyně přišla s tím, že chce úvěr, který je na její jméno jednorázově uhradit, nebo převést na mě. Chci se zeptat jakým způsobem je možné toto vyřešit, za Vaše rady předem děkuji
Vaše bývalá partnerka uzavřela smlouvu s bankou, podmínkou k získání úvěru byl i souhlas se všeobecnými obchodními podmínkami. Za jakých podmínek lze úvěr předčasně splatit byste měli najít v jednom z obou zmíněných dokumentů.
Doporučuji se na webu banky seznámit i se současnými VOP (od uzavření smlouvy se mohly změnit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.