Nejste přihlášen/a.
Ahoj Všem, mám následující problém, rozešli se s přítelkyní a cca před rokem jsme si vzali na úvěr byt. Byt i úvěr je psaný na mě, ale protože úvěr nepokryl 100% ceny bytu, vzala si ex-přítelkyně 150 tis. spotřebytelský úvěr. Vše jsme rok společně spláceli. Ted splácím oba uvěry sám, ex-přítelkyně přišla s tím, že chce úvěr, který je na její jméno jednorázově uhradit, nebo převést na mě. Chci se zeptat jakým způsobem je možné toto vyřešit, za Vaše rady předem děkuji![]()
Vaše bývalá partnerka uzavřela smlouvu s bankou, podmínkou k získání úvěru byl i souhlas se všeobecnými obchodními podmínkami. Za jakých podmínek lze úvěr předčasně splatit byste měli najít v jednom z obou zmíněných dokumentů.
Doporučuji se na webu banky seznámit i se současnými VOP (od uzavření smlouvy se mohly změnit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.