Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit pojištění od AXY?

Od: vendula* odpovědí: 10 změna:

Dobdý den prosím pomožte mi někdo,také jsem jedna ztěch o asi naletěli firmě AMV GROUP s.r.o.jela jsem do Olomouce také uzavřela pojistku u Axy jako všichni ostatní a teď mám čekat až se ozvou.jesli máte někdo skušenosti se zrušením té pojistky poraďte prosím moc.napište mi prosím na email vendyska22@seznam.cz moc děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hepcziiik*
hodnocení

0x

Neznám firmu AMV GROUP ani její praktiky, ale obecně bych řekl, že každá smlouva jde vypovědět.

Doporučuji písemnou formu doručit výpověď smlouvy. Je zbytečné psát romány.

algida*
hodnocení

0x

Dobrý den, taky jsme tu smlouvu uzavřeli. Pokud jste ještě 1. platbu za pojistku nezaplatila, tak asi po měsíci se pojistka automaticky ruší. Jen nevím jestli když se ta pojistka zruší, jestli ti AMV nebudou po nás požadovat těch 15 tisíc.

hepcziiik*
hodnocení

0x

jinak přímo na stránkách pojišťovny AXA je formulář, na jehož základě by měla jít zrušit pojistná smlouva:

axa.cz/...

Nejlépe zajít přímo na pobočku pojišťovny

sasdax*
hodnocení

0x

AMV GROUP s.r.o. uzavřela co za pojistku? A co jste uzavřela u AXA? Každá pojistka se dá zrušit do dvou měsíců od počátku. Pak záleží co je to za pojistka. Buď bude pojišťovna požadovat pojistné za dobu, kdy pojistka byla platná a nebo ji zruší od počátku a zaplacené pojistné vám vrátí. Trošku svůj dotaz rozveďte.

Co se týká nějakých 15.000,- nevím o co jde. Ale pokud jste se makléřům nějak nezavázala že budete pojistku platit (ano i takové šílenosti jsou lidi schopni podepsat), tak je možné že nějaké peníze zaplatíte, ale ne pojišťovně, ale makléřům (chrání si tím tak své provize).

profik*

To by bylo přesně tak, kdyby...! Klienti AMV Group podepisují podmínky, v nichž se údajně zavazují k zprostředkování úvěru v délce 2 let, uzavřou pojistku u Axy a pokud ji klient vypoví nebo neplatí, porušuje tím smlouvu a platí stanovenou pokutu 15.000,-Kč. Je to síla, takhle kdybych podnikal, žiju nad poměry.

Setkal jsem se s tím u klienta, taky mě překvapilo, že by musel něco platit, dokonce jsem mu radil, ať smlouvu Axe vypoví bez udání důvodů beztrestně do 2 měsíců, ale ...! Maj prostě perfektní podmínky pro ně a ne pro klienta!

KDO ALE CHCE KAM, POMOZTE MU TAM! Když je někdo nepoučitelnej a řeší finanční situaci přes firmy, na které vidí reklamu v pořadech jako je Občanské judo, či Černé ovce apod., není mu pomoci a svoje štěstí si tím pádem určuje sám a svobodně, byť pod nátlakem někde v kanceláři zmíněné firmy.

petnet
hodnocení

0x

Dobrý den,

poslal jsem praktiky této firmy pojišťovně AXA.

profik*

Vše marné, toto jsem už před měsícem udělal a dostal jsem prostřednictvím zástupce AXY vyjádření jednatele firmy AMV. Pojišťovna od toho dává ruce pryč, pokud z toho profituje, tak se ani nedivím! *cert*

sasdax*

Nepracuju u AXA, ale musím ji tady trošku bránit. Smlouvu uzavřela u AMV a ti si tento dodatek ke smlouvě přidali. Pokud si pročtete všeobecné pojistné podmínky AXA, tak tam nic takového nenajdete. A pokud zajdete přímo na pobočku AXA, tak bych se vsadil že by vám nic takového podepsat nedali. Tohle jsou praktiky některých makléřů a makléřských společností! Už jsem se s tím setkal.

Pokud makléř dostane z vaší pojistky 15.000,- provizi, tak u mé pojišťovny pokud klient smlouvu zruší, musí pojišťovně provizi vrátit v plné výši. No a kde si myslíte že si makléř pro ty penízky příjde? On přeci svou výplatu chce. Já si to třeba dovolit nemůžu...a popravdě bych se musel zfackovat abych něco takového udělal.

helendixi*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu vám pouze poradit platit i nadále své investiční životní pojištění u pojišťovny AXA, neboť vždy., když toto pojištění zrušíte budete povinna hradit společnosti AMV Group poplatek 15.000,-Kč a to již od prvního dne vzniku (podpisu)smlouvy. Pojistná smlouva se dá každopádně vypovědět a to bez postihu pojišťovny - max.nedostanete nazpět měs.poplatky za pojištění, ale vždy budete nucena zaplatit společnosti AMV Group 15000,-Kč. Takže to vemte tak, že jste uzavřela pojištění a nechte ho proběhnout min.dva roky. Poté můžete poj.bez postihu vypovědět, ale min.šest týdnů před uplynutím pojistého období a to písemně. Všem poraĎte,aby spol.AMV Group nikdy nevyužívali, protože jsem toho názoru, že vydělávají pouze na základě získaných provizí za uzavření pojistné smlouvy u poj.AXA. Proto ty dva roky - protože pokud pojištění klient nezruší do dvou let, tak zprostředkovatel nemusí vracet provizi a pokud ano...tak jim je to vlastně jedno, protože danou provizi v podobě pokuty 15000,-Kč dostanou od vás za porušení smluvních podmínek. Toť asi tak vše - dejte si příště pozor a pořádně čtěte smluvní podmínky. Nováková H.*zed*

profik*

Dovolil bych si doplnit, že toto platí pouze do dvou měsíců od sepsání pojištění! Jinak se vše děje bez náhrady a v tomto případě i s bonusem pro AMVéčko ve zmíněné výši! *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]