Ruldo, netrap se, nestojí to za to. Kup si nové, s páskem přes patu.. Podívej, jaký je výběr. Vyber si! A jestli ti příjdou drahé, zajdi k Vietnamcům. Tam to příjde cca 300 -500kč. Za vložky bys dal 200 kč. panske-sandale.heureka.cz/...
humoooor) taky si muzu vzit hrube ponozky!abych to vysvetlila, jsou zdravotni a celkem drazsi, moc dobre se mi v nich chodi, ale pres zimu mi zestihlila noha a ted mi nesedi ta tvarovana stelka...a jak tak slapnete treba na ten tvarovany kraj , to teda boli..
hahanaj*
Pak je to tedy špatně - tyto nechte v záloze a kupte si nové nevyšláplé užší- brrr vím jak to bolí, když člověk šlápne na tu hranu.Žádné vložky to nezachrání.
rulda
jojo..tak jsem to myslela, jedine jeste zkusim necim podlepit ty pasky pres nart zevnitr, jestli by to nepomohlo)
hahanaj*
mám obavy, že to nepomůže -noha se stejně bude kvrdlat a nebude pohodlná chůze
Ruldo, cukle musí skákat. Jen je musíš mít poměrně pevně na nártu. Ale jinak, podrážka se neodvíjí s chdidlem. Chodidlo se odvíjí, ale podrážka je rovná a pleskne o patu. Dost ji držíš palcem a vlastně všemi prsty.
rulda, musela jsem napřed guglovat, abych se dozvěděla, co jsou to cukle. Vidím, že jsou to normální žabky a proč myslíte, že se jim říká žabky? Je to odvozeno od toho, že skákají.
rulda
tak nevim okdud jste, ale u nas zabky jsou ty co maji pasek mezi palcem a ukazovakem...a cukle- ty mam na mysli- maji pasek pres nart, neco jako drevaky maji apod) a neresim ze mi skacou a pleskaji o nohu. ale ze mi pevne nesedi prave na nartu, mam je volne a kdyz udelam krok, tak pri doslapnuti mi kousek ujedou a slapnu treba na hranu...a to fakt boli...jak se tedy rika "cuklim" jinde? neco jako nazouvaky) )?zdravi ov!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.