Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urokova sazba hypotek

Od: nico odpovědí: 3 změna:

Dobry den, refinancuji hypoteku a vaham, jestli zvolit fixaci 5 nebo 8 let. Urok by byl 2,19%, pripadne pak jeste 2,29% na 10 let, ale to uz se mi nechce. Jak myslite ze se budou urokove sazby v budoucnu pohybovat? Myslite ze nize uz nebudou? Co byste mi doporucili? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

menší už nebudou - a pokud ano, o kolik? v každém případě bych fixoval na 10 let ! Pokud nemáte v plánu předčasně ukončit doplacením

jentak*
hodnocení

0x

Já bych taky dnes šel do té 10ti leté fixace. Myslím, že úroky už teď pomalu pojedou nahoru.

hodnocení

0x

Dobrý den,

já mám od letošního února 10-ti letý fix, vzal jsem to i přesto, že osmiletý byl sice o něco nižší, ale raději mám jistotu

v tom, že ty dva roky navíc budu mít stejný úrok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]