Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namožený prsní sval?

Od: hyong odpovědí: 6 změna:

Zdravím, prosím vás, chtěl bych se zeptat, začal jsem po delší době cvičit ( konečně je na to čas ).

Začal jsem z lehka a po klicích mě začal bolet prsní sval ( hlavně v místě, kde si ho můžete nahmatat, nad podpažím ).

Při tom jsem jich udělal snad jen 7, což je nic... je to zarudlé, mažu, neřeknu kdybych tomu fakt nějak dal.. ale.

Nikdy se mi nic podobného nestalo, pokud se stane příště to samé, tak se pořádně nikam nedostanu, co s tím? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Co s tím? Teď k lékaři a po odeznění problému se naučit kliky správně provádět.

hvfx
S nataženým svalem k lékaři? To jako vážně? To bych tam strávila celé dětství a pubertu.
iz*

Přes internet jste poznala natažený nebo namožený sval? To je na Nobelovku!

hvfx
Jasný, pošleme všechny, které po cvičení něco bolí, k lékařům. Kdy ale potom ty lékaři budou ošetřovat lidi, co to opravdu potřebují, to je otázka. Asi byste neměla radost, kdyby před vámi, s nějakým zápalem plic, 40 horeckami, u obvodaka čekalo 30 lidí, které po včerejším cvičení něco bolí, že...
martinaa*
I natazeny sval se muze spatnym zachazenim zajizvit, muze naprasknout. A to uz pak neni sranda... za leta makani znam takovych dost.
lll*

Zde si ale musíme přiznat, že tazatel udělal 7 kliků a popisuje bolest a zarudnutí. To neni "normální", něco je prostě špatně a v této chvíli nikdo neví co a jak moc. Třeba je to projev daleko závažnější nemoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]