Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od rána mě brní konečky prstů na pravé ruce. Nevím, čím to může být. Nemám za sebou žádný těžký sport ani se necítím být ve stresu. Od rána to sice dost polevilo, ale pořád cítím v prstech jakoby takové menší napětí a občas mi ještě v některém "zamravenčí". Je mi divné, že to přišlo tak z ničeho nic. Nevíte někdo co s tím?
Pravděpodobně není důvod k panice a jde o přechodnou záležitost. Pokud by to trvalo, je na místě navštívit neurologa. Hodně o příčinách se dozvíš zde: celostnimedicina.cz/...
Mně brní, spíš mravenčí, prsty, když jedu dlouho na kole. Nejvíc palce. Ta poloha hlavy není dobrá pro krční páteř. A sezení u PC kolikrát taky negativně ovlivňuje krč.páteř. Na internetu budou cviky na uvolnění krč. páteře. Já někdy musím slézt s kola a protahnout šíji a pletenec ramenní. Pak to přejde. Jinak, když Vám to nepomůže, tak se objednejte na rehabilitaci k lékaři nebo k neurologovi.
Tady můžeme jenom spekulovat.Na dálku Vás neprohlédne ani lékař.
Může to být od krční páteře,od zad,ale i třeba od srdce.
Utíkejte k lékaři !
Mně to občas dělá taky a hlavně po ránu,když jsem spala s rukou nad hlavou,ale navíc mám nález-mé ,,karpály,,už nejsou co bývaly,vliv dlouhých sezení u PC v práci i doma :--)) a ano po 50 km na kole mně to brní taky a to už pak úplně všude! :--)) )ale jinak radím jako někteří další-vyšetření u Neurologa!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.