Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám brát léky dál?

Od: pinkbunny* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dostala jsem na bolest zad a svalů Ketonal Forte 100mg. Večer jsem si jeden vzala a po dvou hodinách mi začalo být zle. Cítila jsem jak mě bolí horní čelist, jak mám křeče v nohou a v břiše. Je to od toho léku? Na bolest zabral skvěle, ale necítila jsem se jinak moc dobře. Lékař mi napsal ještě dimexol. Mám brát dál Ketonal nebo ho vyřadit skrz ty nepříjemné vedlejší účinky?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V každém léku je příbalový leták, který je dobré si VŽDY podrobně pročíst. Jednak tam najdete kontraindikace, jednak nežádoucí účinky a také známé reakce na lék po podání. Pravděpodobně se tam dočtete i to, zda ten lék může za vaše potíže i jak to řešit.

Pochopitelně konzultace s lékařem je též víceméně nutná, a to co nejdříve.

cechacek*
hodnocení

1x

Možno konzultace zdravotního stavu, neb léků na č. 800888155

hodnocení

0x

To je jasný, neberte to, ale jděte se poradit s lékařem, my vám tady něco plácneme a pak budeme žalováni:). Já mám třeba hroznou reakci na Paralen, vůbec mi nezabírá a jednou jsem z něho i zvracela a druzí na něj nedají dopustit.

martinaa*
hodnocení

0x
Zavolejte lekari, jiste ma na netu uvedene kontakty. Vypada to na alergickou reakci nebo lek proste nesedi, to se stava. Do porady s lekarem nebrat.

iz*
hodnocení

0x

Určitě bych nedala na doporučení nebrat lék od cizích lidí z internetu. Zavolejte lékaři, který Vám lék předepsal, a dohodněte se s ním. Kdybyste už lékaře nesehnal, poraďte se s lékárníkem.

liska*
hodnocení

0x

Jednou jsme v neděli ráno volali pohotovost kvůli podivné reakci / závratě/ na předepsaný Tramal. Nezlobili se, naopak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]