Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych informaci, u přehrady Mšeno je penzion Jablonec, který má na tripadvisoru příšerné hodnocení a na hotel.cz velmi kladné. Ráda bych tam jela, dali mi pěkoz nabídku, ale váhám právě z těchm rozdílných recenzí. Budu vděčna za informaci.
Ájo, který máte na mysli? Já na tripadvisoru našla přímo u přehrady penzion Jablonec, který má docela dobré hodnocení.
Když si u toho hotelu projdete recenze, co je tam negativně hodnoceno? Třeba jsou to věci, které Vás vůbec nezajímají. Já takhle u hotelu našla stížnosti na to, že je u rušné ulice. To mi bylo jedno, po koncertě bych spala jako zabitá i u dálnice.
Jinak tady asi o dvou, třech jablonečácích vím, tak snad se ukážou. Akorát u těch místních je to vždycky slabota, jelikož kdo v okolí bydliště zná penziony a hotely, že?
Z Jablonce jsem, ale úroveň hotelů neznám. Můžu se poptat. Kolik mám času? Kdy sem hodláte jet?
Co se týče jejich restaurace, tak kdyby jste nechtěla riskovat, tak vemte jen snídaně. A kousíček od penzionu, přes křižovatku, je restaurace KlubEx, kde se dost dobře vaří, a večer se tam dá slušně posedět.Je tam kromě restaurace i pivnice. Na druhou stranu za hrází, je restaurace v Hale, kde se dá levně najíst v poledne, no a pak je to kousek do města, kde se taky pár slušných restaurací dá najít. Nedoporučuju Apart Hotel, kousek od haly, je tam draho, a nic moc. Hezký moderní bydlení, ale restaurace, no...Já tam nechodím, od chvíle, co jsem zjistil, že česnečku nedělají z česneku ale z česnekové pasty.
Asi pět minut od penzionu je slušně zásobený potravinářský obchůdek se vším možným jak k snídani, tak k večeři. A o kousek dál Lidl.
Jo a musím souhlasit s jednou z recenzí. Je to na jedné z nejživějších křižovatek v Jablonci. Nepřetržitý provoz tak od 5 hod do 18?, 20hod?. Včetně kamiónů a autobusů.
Pokud chcete bydlet u přehrady, tak já osobně bych zvolil spíš Penzion Rybářská bašta.
nebo někde v soukromí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.