Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu někdo z Jablonce nad Nisou- ubytování

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Potřebovala bych informaci, u přehrady Mšeno je penzion Jablonec, který má na tripadvisoru příšerné hodnocení a na hotel.cz velmi kladné. Ráda bych tam jela, dali mi pěkoz nabídku, ale váhám právě z těchm rozdílných recenzí. Budu vděčna za informaci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ájo, který máte na mysli? Já na tripadvisoru našla přímo u přehrady penzion Jablonec, který má docela dobré hodnocení.

Když si u toho hotelu projdete recenze, co je tam negativně hodnoceno? Třeba jsou to věci, které Vás vůbec nezajímají. Já takhle u hotelu našla stížnosti na to, že je u rušné ulice. To mi bylo jedno, po koncertě bych spala jako zabitá i u dálnice.

Jinak tady asi o dvou, třech jablonečácích vím, tak snad se ukážou. Akorát u těch místních je to vždycky slabota, jelikož kdo v okolí bydliště zná penziony a hotely, že?

hodnocení

ano ten, otevřete si tripadvisor.cz/... a odklepněte pak recenze

Aha. Musela jsem koukat na jinou stránku než tripadvisor... je pravda, že ty recenze jsou dost konkrétní, ty bych také asi nebrala na lehkou váhu.

nikdo*
hodnocení

0x

Z Jablonce jsem, ale úroveň hotelů neznám. Můžu se poptat. Kolik mám času? Kdy sem hodláte jet?

Co se týče jejich restaurace, tak kdyby jste nechtěla riskovat, tak vemte jen snídaně. A kousíček od penzionu, přes křižovatku, je restaurace KlubEx, kde se dost dobře vaří, a večer se tam dá slušně posedět.Je tam kromě restaurace i pivnice. Na druhou stranu za hrází, je restaurace v Hale, kde se dá levně najíst v poledne, no a pak je to kousek do města, kde se taky pár slušných restaurací dá najít. Nedoporučuju Apart Hotel, kousek od haly, je tam draho, a nic moc. Hezký moderní bydlení, ale restaurace, no...Já tam nechodím, od chvíle, co jsem zjistil, že česnečku nedělají z česneku ale z česnekové pasty.

Asi pět minut od penzionu je slušně zásobený potravinářský obchůdek se vším možným jak k snídani, tak k večeři. A o kousek dál Lidl.

doplněno 11.06.17 15:13:

Jo a musím souhlasit s jednou z recenzí. Je to na jedné z nejživějších křižovatek v Jablonci. Nepřetržitý provoz tak od 5 hod do 18?, 20hod?. Včetně kamiónů a autobusů.

doplněno 11.06.17 15:18:

Pokud chcete bydlet u přehrady, tak já osobně bych zvolil spíš Penzion Rybářská bašta.

tripadvisor.cz/...

nebo někde v soukromí.

hodnocení

Bašta se mi líbí, ale bohužel tam nesmějí pejsci

nikdo*
hodnocení

0x

Jestli ještě není pozdě, zkuste tohle. Tam bydlí brácha se švagrovou, když sem za námi občas přijedou. Poptejte se na ty vaše pejsky.

pension-podlesi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]