Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porodné-Žádost o vyloučení osoby z okruhu spo

Od: aja* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak je to se žádostí o porodné. Jsem rozvedená samoživitelka a bydlím sama s 21let.postiženým synem /II stupen/o kterého se celodenně starám.Nyní jsem jsem ve 35tt,s otcem dítěte se stýkám jen o víkendu,někdy až po 14dnech, jelikož pracuje 200km od mého bydliště a v blízké době to nehodlá měnit. Přítel bude uveden v rodném listě a proto jsem se chtěla zeptat,zda mám nárok na porodné a jestli v tomto případě bude i otec dítěte zahrnut do společ.posuzovaných osob. Děkuji za odpověd Andrea N.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, budete muset doložit i příjem otce a nárok na porodné se bude posuzovat dle příjmu obou rodičů. Je jedno, že bydlí jinde.

cesmina*
hodnocení

0x

Naše učitelka říkala,že se jí do žádosti započítají příjmy všech co s ní bydlí v domácnosti,tak jestli Vám tam nezapočítají ještě invalidní důchod post.syna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]