Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes ráno jsem si všiml že mě krvácí dásno u jednoho zubu.
Jedná se o záněť dásní?
Nikdo neumí přes internet posoudit, co to je. Navštivte zubaře. (Může to být zánět a nemusí → to určí jen lékař.)
Nic nezkazíte, když začnete používat zubní pastu Lacalut Aktiv, má hodně svíravé účinky a když je problém v začátku, většinou krvácení zmizí. Máme dobré zkušenostil.
Mne docela dobře na krvácení dásní pomáhá vyplachování úst ústní vodou LISTERINE. Kdysi mi to doporučil zubař. Výsledek se nemusí dostavit hned po prvím výplachu úst, ale až po několikadenním pravidelným vyplachování třeba i několikrát denně. Při vyplachování je dobré to podržet v ústech trochu déle (2 - 5 minut) a až pak to vyplívnout.
ivzez: Navštívit s tím zubaře je jistě dobrá a rozumná rada, protože zde jen tak přes internet to asi nikdo nedokáže posoudit co to konkrétně je. Proč ale odrazuješ tazatele aby se zde na to neptal, tak jak to máš obvykle ve zvyku i jinam zde na poradně? Předpokládám, že tazateli asi nejde o nějakou odbornou radu a asi si i je vědom, že mu tu nikdo jen tak na dálku nezjistí co to konkrétně u něho je a možná se pouze chce poradit co by to asi mohlo být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.