Dobrý den, chtěla bych rodině sestře a bratrovi k narozeninám koupit stírací los. Ale nevim přesně jaký je jich moc. Popř mega rentier , velká černá perla, mega cash...atd...jaký by jste mi doporučily? A jaká je šance že ňeco vyhrajou? Nebude to jediný dárek spíš něco jako co kdy by a jak to je v případě výhry? Losy budu kupovat na poště já. Když něco vyhrají stačí když si tam s tim losem dojdou oni nebo musim s nima? Musejí ukázat asi OP že? Děkuji za odpovědi. Nikdy sem nic takového nekupovala tak nevim. Oboum bude 18.
Zkuste se zeptat v nějakém tabáku nebo podobném obchodě, který je třeba u Tesca nebo u Kauflandu. Pokud není tamní prodavačka zmalovaná otrávenina, tak určitě poradí. Mají přehled, na poštu radši ne, tam jsou dost nervózní. Pokud kapnete na fajn osobu, tak máte vyhráno.
Jak to tak ctu tak tobe bude taky 18, ale za dlouho. Snad jsem otazku pochopil. Sance na vyhru je mala. Klidne vyber neco podle obrazku nebo nahleho popudu, je to jen nahoda. Kdyz vyhrajou tak jim vse na poste vysvetli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.