Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pedikérka mi poškodila nehet

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

ale přece chci poprositk zda není nějaká rada. Pedikérka mi poškodila nehet, resp. lůžko, nehojí se to, stále svisle praská a zřejmě už to tak zůstane. Bohužel mi nedala účtenku. Palec jsem, jí ukázala, ani se pomalu neomluvila, jen pravila, žez to doroste. Mám strašný vztek na ni, na sebe kvůli té účtence, budu mít asi trvalý následek. Už k ní nechci nikdy jít, jiná pedikérka kpravila, že je hrůza, co mi udělala, existuje nějaká , jak na ni

doplněno 05.06.17 19:03:

Byla jsem na kožním, je poškozené lůžko, přestože to je už dva měsíce, stále je červené a dr. mi řekla, že díky tomu už asi nehet bude stále praskat. Ona ta pedikérka na mně zkoušel suchou pedikúru a brousila novým diamantovým pilníem tolik, až jsem vyjekla bolestí

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ajo, nemáte cukrovku? Zvýšený cukr dovede dělat takové bolestivé a nehojivé věci!

kepler*
hodnocení

0x

Tady je každá rada těžká, ani účtenka by asi nepomohla. Když není žádný svědek, jak dokázat, že se tak stalo v příčinné souvislosti s jejím zákrokem? Možná by ses spíše měla poradit na bezplatné právní poradně BKB.

bjgf
hodnocení

0x
S pedikerkou neporadím, ale zkuste zajít na chirurgii, myslím, že kdyby vám ten nehet strhli, tak by nový mohl dorust správně.

pb®
hodnocení

0x
Běžte k lékaři. Jste si jistá, že nemůžete mít plíseň na nehtu? Tu má tolik starších lidí, až se tomu nechce věřit. A ráda se dělá po nějakém úrazu nebo zhmoždění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sucha pedikura

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]