Nejste přihlášen/a.
ale přece chci poprositk zda není nějaká rada. Pedikérka mi poškodila nehet, resp. lůžko, nehojí se to, stále svisle praská a zřejmě už to tak zůstane. Bohužel mi nedala účtenku. Palec jsem, jí ukázala, ani se pomalu neomluvila, jen pravila, žez to doroste. Mám strašný vztek na ni, na sebe kvůli té účtence, budu mít asi trvalý následek. Už k ní nechci nikdy jít, jiná pedikérka kpravila, že je hrůza, co mi udělala, existuje nějaká , jak na ni
Byla jsem na kožním, je poškozené lůžko, přestože to je už dva měsíce, stále je červené a dr. mi řekla, že díky tomu už asi nehet bude stále praskat. Ona ta pedikérka na mně zkoušel suchou pedikúru a brousila novým diamantovým pilníem tolik, až jsem vyjekla bolestí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.